REKLAMI GEÇ

Yanan evinde yardım bekliyor

Yanan evinde yardım bekliyor

Bahçelievler Mahallesi’nde yalnız yaşayan 68 yaşındaki Muharrem Kibar, 4 yıl önce çıkan yangında harabeye dönen evinde yaşam mücadelesi veriyor. Kibar, yaşadığı sağlıksız ortamdan kurtulmak için yetkililerden yardım istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 10:20

Deniz TOKAT/ (DHA)
Merkezefendi’nin Bahçelievler Mahallesi 3013 Sokak’taki evinde tek başına yaşayan Muharrem Kibar’ın evi, 4 yıl önce elektrik kontağından çıkan yangında büyük hasar gördü. Kibar’ın 2 oda 1 salondan oluşan tek katlı evi, harabeye döndü. Gidecek yeri olmadığı için evinde oturmayı sürdüren Kibar, 3 ayda bir yaşlılık maaşı aldığını, ayrıca hurda toplayarak geçimini sağladığını söyledi. Almanya’da bir süre çalıştıktan sonra 1974 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptığını, 2 evlilikten 3 çocuğu bulunduğunu kaydeden Kibar, bir kızı hariç kimseyle görüşmediğini anlattı. Kalp hastalığıyla da mücadele ettiğini söyleyen Kibar, yetkililerin yardım istedi.

yanan-evde-yasiyor-h

“BANA YARDIM ETMİYORLAR”
Gidecek başka bir yeri olmadığını ve yetkililerin kendisine yardım etmediğini söyleyen Muharrem Kibar, havaların soğumasıyla birlikte uyumakta güçlük çektiğini ifade etti.

yanan-evde-yasiyor-2

Kibar, “Gidecek başka bir yerim yok, burada yaşamak zorundayım. Yaşadığım ev elektrik kontağından dolayı 4 yıl önce yandı. 4 yıldır gitmediğim kuruluş yok, bana yardım etmiyorlar. Hurdacılık yapıyorum geçimimi sağlamak için bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Ben yetkililerin yardım etmesini istiyorum. Kışın evde uyumakta zorluk çekiyorum soğuk oluyor. Burada yaşamak sağlıklı değil ancak mecburum. Evimde tadilat yapılmasını istiyorum, yetkililerden yardım beklemeye devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı