REKLAMI GEÇ

Yeşilaycı Vali

Yeşilaycı Vali

Vali Şükrü Kocatepe, bağımlılık yapan maddelere savaş açtı. Çamlık’ta sağlık yürüyüşü yaptığı esnada gördüğü sigara içen bir hanımın yanına giden Kocatepe, sigara paketini aldı ve bol bol yürüyüş yapmasını önerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2014 Perşembe, 14:26

Vali Şükrü Kocatepe, sıkı bir Yeşilaycı çıktı. Koklanınca bağımlılık yapan çakmak gazı, yapıştırıcı gibi maddelerin 18 yaşından küçüklere satılmasını, düğünler de sentetik uyuşturucuya özendirdiği için “Bonzai” şarkısının çalınmasını yasaklayan Vali Kocatepe, sağlık yürüyüşü yaptığı Çamlık’ta sigara içen bir hanıma da duyarsız kalmadı.

Kocatepe bir bank üzerinde sigara içen Özlem Sayan’ı görünce yanına gitti. Vatandaşa birçok zararı olan bu alışkanlıktan kurtulmak için mücadele edip etmediğini soran Vali Kocatepe Özlem Sayan’ın ”Bırakmak isterdim ama bırakamadım” cevabından sonra Sağlık İl Müdürü Mahmut Tekin’e dönerek sigara bırakma polikliniğinde gereken bilgilendirmenin ve desteğin verilerek yardımcı olunması talimatını verdi.

Özlem Sayan’ın sigara paketini alarak, bugünden sonra sigarasız ve sağlıklı yaşama adım atması gerektiğini söyleyen Vali Şükrü Kocatepe, bol bol yürüyüş yapmasını önerdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı