REKLAMI GEÇ

Sosyal medya bu fotoğrafla yıkılıyor

Sosyal medya bu fotoğrafla yıkılıyor

İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarına tepki olarak ünlü cola markasına uygulanan boykot, yerli ürünlere yaradı. Denizli’nin köklü markası Zafer gazozları ile ilgili sosyal medyada dolaşan paylaşımlar, büyük ilgi görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2014 Perşembe, 12:29

Ülkemize ve İslam alemine yönelen herhangi bir saldırı ve ya tehdit anında, tepki görüyor, karşılık buluyor. Bu genelde hasım olan ülkenin ürünlerine boykot uygulanması şeklinde oluyor.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı Suriye’den kaçtıktan sonra barındıran İtalya’ya yönelik boykot eylemleri büyük ses getirmişti. Bu kez İsrail bir kez daha Filistin’de katliam yapıyor. Türk halkının İslam coğrafyasındaki bu olaya koyduğu tavırlardan biri de boykot oldu. Ünlü cola markası, birçok belediye başta olmak üzere, halkın büyük bir kesimi tarafından boykot ediliyor.

Bu boykot, sosyal medyaya esprili yönleriyle de malzeme oluyor. Denizli’nin tanınmış markalarından Zafer gazozu şişelerinin, ünlü kola markasının kutularını dövdüğü şeklinde hazırlanan caps, görenleri tebessüm ettiriyor, “Bu boykot Zafer’e yaradı” şeklinde yorumlar alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı