REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Basın demokrasilerin vazgeçilmezidir

Zeybekci: Basın demokrasilerin vazgeçilmezidir

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görevi yerine getirdiğini ve demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2015 Cuma, 17:43

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, basında sansürün kaldırılışının 107 yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Basın mensupları, halkın doğru haber alması ve bilgilenmesi için binbir güçlükle büyük bir sorumlulukla görevlerini yapmaya çalışmakta, bu sayede toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görevi sözkonusudur” diyerek, şunları kaydetti:

“Toplumun doğru bilgilendirilmesi ve sağlıklı bir toplum oluşturulmasındaki görevi ve sorumluluğu olan basın, halkın haber alma özgürlüğü ve hakkını sağlamakta, idare ile vatandaş arasında köprü görevini üstlenmekte, böylece daha sağlıklı bir toplum oluşmasında büyük bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu önemli görevi yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın ve kuruluşlarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, bu uğurda hayatlarını kaybeden basın şehitlerine Allah’tan rahmet diliyorum..”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı