REKLAMI GEÇ

Zeybekci çifti kahve falı bakarken

Zeybekci çifti kahve falı bakarken

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çamlık Bulvarı düzenlemesi ile ilgili Denizlihaber.com’un yaptığı haberin Facebook’taki Düşünce Kulübü sayfasındaki paylaşımının altına eklenen bu fotoğraf, yıllar öncesinden. Pek çoğunuzun ilk kez göreceği fotoğrafta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, her zaman büyük bir sevgiyle bağlı olduğunu söylemekten çekinmediği eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte kahve falı bakıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2018 Cuma, 15:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir süredir Çamlık Caddesi’ni şantiye alanına çevrildi. Bilindik alt ve üst yapı çalışmaları manzaraların oluştuğu kritik caddeyle ilgili DBB dün medyaya yeni üst yapı projesinden görseller gönderdi, caddenin alacağı yeni hali aktardı.

Konuyla ilgili Denizlihaber.com’un haberi, kentte tanınmış isimlerin üyesi olduğu Facebook’taki Düşünce Kulübü isimli sayfada paylaşıldı ve tartışmaya açıldı. Yeni düzenlemenin ne kadar özgün olup olmadığı, Avrupa ve özellikle Almanya’da kaldırım üzerindeki ağaçların korunma yöntemleri ve benzeri yorumların yapıldığı farklı görsellerin eklendiği yorumlarda sosyal medyadaki Memleket Kokusu çalışmasıyla yakından tanıdığımız Mustafa Ünal arşivindeki bir fotoğrafı ekledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ile bir kahve falı bakarken çekilmiş fotoğrafını Özdemir Asaf’ın bir şiiriyle paylaşan Mustafa Ünal’ın olay fotoğrafı, 2013 yılında Başkan Zeybekci’nin siyasete yeni girdiği yıllar, yani Belediye Başkanlığı’  döneminden.

Hikayesini sorduğumuz Ünal, fotoğrafın kendisi tarafından çekilmediği ama bugün yurt dışında olan AK Partili olduğunu bildiği bir ismin çok önce Facebook sayfasında paylaştığı bir fotoğraf olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı