REKLAMI GEÇ

ÇOK NANKÖRÜM BEN, BİR DE ŞEYTANIN AVUKATI

12 Şubat 2016 Cuma

Ülkemizde, şehrimizde olan biten onca iyi şey varken… Çıkıp şunları yazıverdim işte.

Şu eşkıyalar, Güneydoğu’da ilçelerin altını üstünü kazıp silah depolarken bu memleketin kaymakamından en büyüğümüze idarecileri nerdeydi ?

Öldürülen terörist toplamını her gün verip durmak. Ne bu ya? Toplumun rehabilitesi için birçok zorluk psikolojik eşik varken biraz daha dikkat gerekmiyor mu? Maç mı var, skorboard çalıştırılıyor?

Hem kimse Hz. Ömer’in hassasiyetini hatırlamayacak mı? Yönetimde olmanın ne kadar veballi, zor olduğunu unuttuk mu? Hazinenin kör kuruşundaki kaçak, ihmal edilmiş bir karayolunda burnu kanayan bir vatandaşın sorumlusu idarecilerdir. Biz böyle öğrenmedik mi?

Gerçek bu olunca kandırılmış bu ülke vatandaşı gençlerin anaları babaları idarecilere “Vebalı boyunlarına Allahım” diye beddua edebilecekken… Daha fazla dikkat gerekmiyor mu?

Ahmet Hocam sana en çok yakışanı neredeyse hiç yapmıyorsun gibidir. Şu kandırılmış gençlere çok daha fazla hitap edip akla davet etmek, yanlıştan dönmelerini istemek, zorlansak bile belki biraz şefkat zararlı mı?

Onları vampirlerden koparmak için daha fazla, daha akılcı çaba gerekmez mi?

Öncelikle tepelenmesi, itilmesi gerekenler 18/20 yaşındaki cahiller değil, kaşarlanmış çete reisleri… Ve daha da önceliklisi bizi kaşıyıp duran düşmanlar…

Amerikalı Fethullah hocanın gafletlerini öğrendik de, şu terör örgütü tanımlaması hem bu konudaki mücadeleye, hem gerçek terör örgütleriyle mücadeleye zarar vermiyor mu? Bu danışman psikolog, toplum bilimcileriniz bu kadar mı kör cahil yahu.

“Fethullahcı terör örgütü” imiş hadi canım sende.
Danışman deyince biri aklıma geldi. Bol çeneli eski CNN’ci.. Bu zatı dinleyince tansiyonum tavanda. Bir de kendimi sevmeye başlıyorum. O danışmansa ben Cumhurbaşkanı olsam yeridir diyesim geliveriyor.

Bu yazıyı bir vekilimiz okusa, en büyüklerimize gidip “Benim hemşehrilerim şu Amerikalı hocamıza daha mantıklı bir şey diyelim diyor” dese, Angara sesimizi duysa.

Benim önerim biliniyor. Olup bitene CUK oturan tanım. “PARALEL YAPI “

Diğer laflar konuyu ve çok şeyi sulandırıyor.

Bugünlerde canım çok sıkkın. Suriye meselesinde memleketimin eli çok kötüleşti diye canım yanıyor. Zalimler kazanıyor diye kafam bozuk.

Durum bu olunca Denizli’ye de takılmak istiyorum. Saldıracak yer ararsın ya bazen…

Bendeniz her gün OS Bölgesi’ne gidip geliyorum. Şu Ankara yolumuz bu kadar mı garip olmaya mahkum yani.

Yolumuzda bir sürü yama ve benzer haller… Bayağı kötü… Çevre yapılar deseniz öyle.

Burası Ankara/İstanbul güzergahı..!!!!! Ve bu şehrin 3 yıldır ‘BAKAN’ı var

Osman Başkanım Bağbaşı-Acıpayam yolunu yaptığınız gibi bu güzergaha bambaşka bir çehre kazandırabilirsiniz. Çok acil bu.

Bu güzergahta bir başka soru. Antalya çevre yolu daha ne kadar sürünecek?

OSB kavşağında yeni düzenleme verilen taahhütlere göre Çoooktan, neredeyse 2 yıl önce bitmiş olacaktı. Neden OLAMADI bilenimiz yok.

Yazımın başlığına bakmayın. Allahım bizi şeytandan uzak tutsun. Bir de avukatlığını yapmak mı ? Allah korusun.

Dedim ya, bu hafta çok efkarlıyım.

Sevgili Genel Yayın Yönetmenim ” Konseptimize aykırı!!! ” deyip taş koymasa;

Bu yazının sonuna bir şarkı linki ekleyip duygularımı daha iyi anlatmak vardı..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı