REKLAMI GEÇ

EVET, KİM BU IŞİD/DAEŞ

1 Temmuz 2016 Cuma

Mübarek günde çirkin tanımlamalarda zorlanacağım. Hatta bu konuyu ele almak dahi canım istemiyor.

Ama maalesef zamanı ve artık yazı sezonumuz bitti, bugün tatile giriyoruz. Yazı yazmanın tatili filan olmaz ama bu tatilin “neredeyse zorunluluğu” var.

Kıymetli okurlar, bu terör örgütü için önümüze konulan laflar, tanımlamaları incelediğimizde sonuçlar şunlar.

Söylenenler büyük bir yalan ve yanıltma.

Dünyaya, dünyanın bildiğimiz patronuna yani Amerika’ya ve tosuncuğu İsrail e kafa tutan bir terör örgütü yoktur.

Haşa eli masum kanıyla vıcık vıcık bir Müslüman, Allah yolunda cihad eri dünya tarihi hiiiiç görmedi, yazmadı. Bu nedenle ortada Allah için, bu amaç için devlet kurmak isteyen bir terör örgütü de yoktur.

Gerçek şu, olan biten şu. İnsan kılıklı yaratıklar, doymaz vampirler düzenlerini sürdürmek için bu dönemde bu oyuncağı, maymuncuğu, kuklayı ÜRETTİLER.

Bu paragrafı kelime kelime tekrar okuyunuz. Hiç aklımızdan çıkmasın.

Bu üretim onlar için çok kolay. Derin devletleri var, teknolojileri var, pis paraları çook var. Olmayan tek şeyleri insanlık…..

Devam edelim.

5 yıl önce adını duyan yok iken dünyaya kafa tutan bir mikrop çetesinden söz edemeyiz. Uydudan balkonda içtiğimiz çayın markası gören emperyalistlerin teknolojisine silahlı manyaklar mı karşı koyabilecek?

Cahillik belası en büyük sorun olan coğrafyada daha saçını başını yıkayamayanlar mı beyin yıkayıp canlı bomba üretecek?

Bu terörden sıfır ve sıfıra yakın zarar görenlere baktığımızda İsrail, İngiltere, Amerika ve Müslüman coğrafyasındaki uslu Amerika çocuğu ülkeleri görürüz.

Kısa keselim sözü. Saydığımız bu ülkeler ürettikleri bu pis çeteyi fakir bırakmaya devam etmek istedikleri Müslüman coğrafya insanlarını, katletmek için kullanıyorlar.

Başsağlığı, terörle ortak mücadele lafları büyük bir sahtekarlık. Duyduğunuzda biraz küfür ve bedduayı hiç ihmal etmeyiniz.

Sonuçları da hatırlayalım. Öldürülen on binlerin tamamına yakını Müslüman, tamamına yakını garip.

Değerli okurlar, şimdiye kadarki yazılarımda eğer bir haksızlık, hukuksuzluk, gönül incitme olmuşsa affediniz. Biliniz ki kastım asla olmadı, hesapçılığım da olmadı. Kabahat ve cahilliğim mutlaka olmuştur.

Denizli Haber’in tüm emekçilerine de teşekkür ederim.

Allahım sen her şeye kadirsin. Bizleri affediciğinle yargıla. Sen afffedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle.

Bizlere farkındalık, samimiyet, doğruları görme, senin yolunda olmak ve kalmak nasip et. Her iki dünyada bizi mutlu kıl.

Senin düşmanlarını, Müslüman aleminin, insanlık aleminin düşmanlarını, gözü dönmüş vampirleri, doymaz insanlık müsvettelerini en şiddetli gazabınla muamele edip, hesaplarını başlarına geçir.

Yarabbim sen büyüksün. Bizlere yardım et.

Amin, Amin, Amin…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı