REKLAMI GEÇ

FETTULLAHÇI YURTTAŞLARIM Bİ DİNLER MİSİNİZ ?

14 Ekim 2016 Cuma

Siz iyi bir anne baba, gayet iyi yetişmiş öğretmen, hakim, savcı, asker, emniyet mensubu, esnaf, her türlü serbest çalışan, ücretli çalışan, akademisyen, ülkesi için üretmeye devam eden ya da emekli…

Gençler, öğrenciler, disiplinli çalışmalarıyla nice başarılı çalışmalara imza atmış genç arkadaşlar, mühendisler, bilim insanları.

Yasalara saygılı, nice örnek insanlar. Çıkarsız, hesapsız sade insanlar.

Size Fetullahçıların %80’i diyorlar, kandırılmış temiz güzel insanlar diyorlar, bunu mutlaka biliyorsunuz. Makam, para, bencillik, itibar, güç her türlü çıkar hesabı içinde olanlar bir yana sizler bir yana.

Bunu herkes görüyor, ülkeyi yönetenler görüyor. Başbakan’ın daha 10 gün önceki açıklamalarında çok net duyduk. Size suçlu olarak bakılmıyor da.

AMA SİZİNDE GÖRMENİZ GEREKENLER VAR. BU KİŞİNİN FİKİRLERİNİ, YÜRÜYÜŞÜNÜ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMEK ZORUNDASINIZ.

FG küreselleşmeyi ve buna bağlı olarak Amerika ve batı etkinliğini, sömürüsünü kabul eden bir yoldur.

Küreselleşme ve Amerika hegemonyası kaçınılmazdır, onun güdümünde, mandasında yürüyüş her ülke, her topluluk için iyidir. Onun eteklerine tutunup yaşanmalıdır diye düşünen bir yoldur.

“Ya istiklal ya ölüm” diyen milletin evlatları bunu kabul edemez.

Bu kişinin yüz binlerce Müslüman’ın kanına girmiş, Amerika’ya, İsrail’e ve Siyonizm’e bir kelime eleştirisini de duyamazsınız.

Bunlar temel unsurlardır. Tartışılması abestir.

FG asla milli bir hareket değildir. Uluslararası bir projedir. 150 ülkede yol alabilmenin kaynağı budur.

Amerika, başta ülkemiz ve diğer Müslüman ülkelere ulaşmak için FG’yi beslemekte ve kullanmaktadır.

Neden FG’yi kullanıyor. Çünkü inanç dünyamız bizim için, insanlığın önemli bir bölümü için hassas nokta. Toplanılabilecek en büyük çatı din.

FG yapılanması dinin siyasete, küresel emperyalizme alet edilmesinin müthiş bir örneğidir.

Siyasetle ilgim yok diyen zat hakim olduğu insan kaynakları marifetiyle yurt içinde ve dışında Amerikan menfaatleri yönünde ülkemiz aleyhine ne kadar iş çevirdi hatırlayınız.

Silahlı kuvvetlerimizi hallaç pamuğu gibi atan Balyoz, Ergenekon. Ülkemin tüm dış politika sırları, MİT TIR’ları. Hepsi Amerika’nın değirmenine su taşımak idi.

Hele 15 Temmuz. Fetullah hainliği ülkemizi karanlıklara gömmek üzereydi. Amerika onun üzerinden ülkemizi işgal etmeye kalkıştı.

Amerika Fettullah Gülen üzerinden önceki ülkemizi sonra İslam dünyasını kukla, kendi güdümünde ülkecikler haline getirme amacındadır.

FG’nin menfaati belli. Her fani gibi enaniyeti, egosu onu teslim almıştır. İslam dünyasının Halife’si olacaktır. Daha da ötesini söyleyenlerin hatırlattıkları şunlar:

Dinlerarası diyalog muhabbetlerini hatırlayınız. Haşa az oradan, az buradan yeni bir inanç anlayışı…

Mehdi, özel insan sananlarımız var. En ciddi sorun bu. Her yolu mübah sayan, banka, çanka, sermaye, hile, KPSS hırsızlığıyla hak gaspının mimarından özel güzel insan olmaaaazz.

SİZDE BUNLARI GÖRECEKSİNİZ VE BU ZATA SIRTINIZI DÖNECEKSİNİZ, BU ÜLKEYE BÖYLE BİR BORCUNUZ VAR.

Ülkemiz zaten çok kaybetti. Nice yetişmiş insan değerlerini, askerleri, bilim adamlarını çeşitli yanlışlarla kaybettik. Sizi gönüllerimizde tutmamız, üretkenliklerinizi bu ülkenin hizmetinize sunmanız için sizde bu gayreti, sağduyuyu gösteriniz. Sizi kaybetme lüksümüz yok.

Beyinlerinizi, kalplerinizi bu şahsın tutsaklığından kurtardığınızda bu travmayı kolayca atlatırız.

Amerika’nın iade etmemesinin hiç önemi kalmaz. Gönüllerde mahkumiyet yeterli olacak.

Son 2-3 yılda hiç tartışmaya, fikir alışverişinize girmemeniz öğütleniyor. Tam aksine bunu kıyasıya yapacaksınız.

Hem söyleyin bu abilere ablalara. İktidar kötü deyip sövmek bir yana “Biz nasıl bir insanlık işleri, din işlerindeyiz? Bizim şu hareketlerimizin söylenen kutsal değerlerle ne alakası var, neden bu bataklığa düştük?” deyiniz.

Cevapları da akıl süzgecinize koyunuz.

Hep örnek gösterilen okullar, bilimle yetişen nesiller. Bu değerlerimizi inkar eden yok. Ama bunlar küresel emperyalizm, küresel sömürü, Amerika’nın çıkarları için kullanım yönünde biçimlendirilmektedir.

Bu okullardan yetişen gençlerimizden Amerika aleyhine bir politik söylem duymazsınız.

Amerika denilen vampiri de güncelde tekrar hatırlayalım. Ülkemizi bölmek için Suriye, Musul, Irak gündemli her imkanı her pisliği olasıya kullanıyor. Gemi azıya aldı. Bölücüleri silahlandıracağım demekten dahi utanmıyor.

Bir daha FG aldanmışlarına hitap etmeyeceğim. Zaten çokça haklı uyarı alıyorum. “Herkesin aklı var kardeşim diyenler” çok.

Lütfen, düşünelim, durumumuzu akıl ve her türlü birikimimizin süzgecinden geçirelim, özeleştiri yapalım. Kendimizle yüzleşelim. Başkalarının ya da devletin bizi hesaba çekmesi konusu 2. planda.

Kendimizi toparlamak, doğru yolda olup olmadığımızı kontrol etmek. Bu en önemlisi.

Başkaları için değil kendiniz için bunu yapınız.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

muhsin   -  Bağlantı 14 Ekim 2016, 14:21

Sevgili kardeşim, olayı tüm gerçekliği ile çok güzel izah etmişsiniz, teşekkür ederim. İnşallah bu yazdığınız gerçekleri fetöcüler ve hükümet te görür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı