REKLAMI GEÇ

KATİLLEERR!

14 Kasım 2015 Cumartesi

Dün Paris kana bulandı. Yüzden fazla ölen var. Katilleri merak etmek, bulmak zorundayız.

Piyonun adı belli gibi… IŞİD de denilen DAİŞ. Bize ne piyondan? Asıl katili bulmadan asla rahat edemeyiz, asla da etmemeliyiz…

Büyük soru şu: Bu eşkiya çetesinin patronu, patronları kim, kimler?
Bunun hemen yanıbaşındaki yandaş soru, bu çeteye silahları kim veriyor?

Terörist bir örgütmüş bu çete. Hani şu PKK’sı, DHKPC’si, El Kaidesi vs gibi…
Hadi canım sizde…

Tabii ki benzerlikleri var ama bu iş başka bir iş. Onlar çok daha küçük oyunlar, oyuncular, piyonlar. Bu DAİŞ havlaması çok farklı…

Türkiye’mizin bir sürü haklı gerekçesine rağmen gıkını çıkaramadığı, Musul’u işgal edebilip çöreklenebilen, Suriye’nin neredeyse dörtte birini işgal edebilmiş bir yapılanma.
ABD ye rağmen, Avrupa’ya rağmen, Rusya’ya rağmen, Çin’e rağmen…
Kimmiş bunlar?
Bildiğiniz bir terör örgütü. Somurtan yüz. Güldürmeyin bizi bile denilemez. Kan beynimize fırlamalı. Bu dünyanın masum insanları bu kadar aptal değil…

Kısacası şu, İŞİD’in patronları var dostlarım. Hep aşağılayıp durduğumuz Arap kavmi, Afrikalı Müslüman gariban mı bu muhteşem pisss organizasyonu kuruyor? Asla…

Onlar Antalya’da 18 günde 18 milyon dolar harcayan kepaze Suudi ailesine güçleri yetmezken mi böyle organizasyonlar becerecek? Diktatörlerini bile batılılar gelip yüksek faturalar keserek alaşağı ediveriyorlarken…CİA, MOSSAD, KGB ve Avrupa’nın, hatta Acemlerin derin devlet hünerlerine teknoyeteneklerine hakaret edemeyiz..

Bu insanlık katili organizasyonun, IŞİD çetesi ya da bir sürü çeşitlemelerle tüm dünyanın kanını bir şekilde emen, döken patronajın adını koymadan, masum insanlık uyuyamaz, uyumamalı..

Bosna’da onbinleri katledenler, Ankara’da , ülkemizin her yanında onlarca yüzlerce canımıza kıyanlarla, dün Paris’te masum insanlara kıyanlar hep aynı beyin.

Bunca yazar çizer, akademisyen, siyaset bilimci şu DAİŞ’i bizim gibi az bilmişlere daha net tanımlayın lütfen. Dünyanın masumları yönlerini daha kolay bulabilsin.

Hak, hukuk, adalet ,insanlık gibi kavramlardan nasibini almamış yeni dünya düzeninin etkin pislikleri.. Kandan beslenen vampirler.. Mücadele hep onlarla olmalı, gözler, öfkeler hep onlara yönelmeli.

Hasan Hüseyin’le Hans’ın , Ayşe ile Mary’in kavgası değil bu..

Müslüman alemine karşı allerji üretmek de bu oyunun önemli bir parçası. David sen de bu oyuna gelme.

Türkiye’m sende bu vesile ile artık bu büyük resme bak, kendimizle kavganın hiç ama hiç anlamı yok.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı