REKLAMI GEÇ

NE MÜZİKSİZ NE KİTAPSIZ

7 Aralık 2022 Çarşamba

Aralık bereketiyle uzattı kapıdan kafasını.

Güneş görümlük istiyor yüzünü göstermek için, Yağmur da inadına başımdan döküyor kendini cömertliğinde sınır yok. Berfinler desen sere serpe bütün bedenleriyle dağları işgale yeltenmiş, minicik bedenlerinin bir olunca dağı devireceğinin farkında küçük kızlar onlar.

Dünyanın her yerinde Berfinler bunun farkındalar artık bu yüzden kar yağmasın duasına çıkacak yönetimler, korku dağları bekler.

Doğanın akışı kendi yolunu bulacaktır yıllar da alsa, yüzyıllar da!

Çünkü doğada hükmü yoktur bir türün diğeri üstüne. Hele aynı türün cinsleri arasında ise böyle bir şey söz konusu bile olamaz.

Siz eşitlik için savaşan dişi aslan gördünüz mü?

Eşini bıçaklayan ayı?

Dişisini ağaçtan aşağı atan kartal?

Öyleyse kar yağmaya devam edecek, Berfinler toplaşmaya ve dağları devirmeye devam edecekler. Böyle gelmiştir belki ama böyle gitmeyecek.

İşte bu dava hep yüreğimizin dibinde devam ederken, güzelliklerden de uzak kalmıyoruz elbet.

Misal bu akşam bir konserimiz var, Berfinler de var içinde elbet Berfinlerle aynı olduğunu bilen güzel yürekli Efeler de var etkinliğin içinde.

 Denizli Musıki Derneği çok keyifli bir türk sanat müziği konseri hazırladı. Keyifli, ince şarkılar var hep beraber söylenecek, söylerken belki yüzyıl belki elli yıl gerilere gidilecek.

Bu akşam yani 7 Aralık Çarşamba saat 20.30 ‘da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, hadi gelin.

Bir de eli kalem tutan kadınlar var, dillerini sustursalar kalemleri susmayan. Onlar da İstanbul Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalıyorlar. Kalemlerinden geleni, kağıttan esirgemiyorlar.

Onlardan biri de bendeniz, İstanbul’da olan tüm okurları imza gününde bekleriz.

Ayın Eğrisinde ve Günün Doğrusunda kitaplarımla 9 ve 10 Aralık 2022 tarihlerinde tüm gün Mavi Nefes standına bulunacağım. Oralara yolunuzu düşürürseniz çok seviniriz kitap aşkına.

Ne müziksiz, ne kitapsız

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

gulum hırdavt   -  Bağlantı 23 Aralık 2022, 17:23

önce insan olmak gerisi olup gider aylin hn

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı