REKLAMI GEÇ

CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimi “ Arif BALKANAY – Osman BARTAL “

25 Aralık 2009 Cuma

27 Aralık Pazar günü CHP, Denizli merkez ilçede başkanını ve yönetimini belirlemek için seçim yapacak. Merkez İlçe yönetimi yanı sıra 215 civarında il yönetimini seçecek olan il delegelerini belirleyecek.

İki aday var. Mevcut ilçe başkanı Sn. Osman BARTAL ve belediye meclis üyesi mimar Sn. Arif BALKANAY.

Her iki aday da aday olmak için yeterli destek imzası olan 84 sayısını bulmuşlar görünüyor. Pazar günü 417 delegenin karşısına çıkacaklar ve yarışacaklar.

Son bir aydır gözlemleyebildiğim kadarı ile saflar oluşmuş, gruplar yerlerini belirlemiş gibi görünüyor. Sn. BARTAL, milletvekili Sn. Ertemur un tam desteğini almış görünüyor. İl Başkanı Sn. Gönenç inde desteği BARTAL dan tarafa görünüyor. Eski İl Başkanı Sn. Ümid DİZDAROĞLU da BARTAL ın yanında. Hatta BARTAL ın bir önceki seçimde rakibi olan Sn Müjdat İLHAN da BARTAL ile birlikte. BARTAL ayrıca geçmiş yönetim tecrübesi ile kendi oluşturduğu grupların eksikte olsa desteğine güveniyor.

Bu görüntüye bakıp ve çok değil iki yıl öncesini düşündüğümüzde, doğrusu pes dedirtecek bir durumdayız. Siyaset bu kadar mı ……….. diyecek bir görüntü.

Yukarıda Sn. BARTAL ı destekleyen isimleri tek tek bakarsak tamamı bundan iki yıl önce BARTAL ın karşısında olan isimler. Bu isimlerin tamamı BARTAL ın iki yıl önceki seçimlerde rakibi olan İLHAN ın yanında olan isimler.

İki yılda ne oldu da bu isimler BARTAL ın karşından BARTAL ın yanına geçtiler. Ne oldu. Ne değişti.

Sn. BALKANAY cephesine baktığımızda ise daha geniş bir topluluk görüyoruz. Sn Adnan KESKİN desteğini BALKANAY vermiş görünüyor. Sn. Ali MARIM BALKANAY ın yanında. Eski merkez ilçe Başkanı Sn. Hakan KILINÇ, eski baro başkanı Sn. Yıldırım AYCAN, eski il başkanları Sn. Ali KAVAK, Sn. Kazım ASLAN, eski il yöneticileri Sn. Serdar EKİZ, Sn. Adalet DİNGİL, Sn. Nail ÖZTÜRK, mevcut yönetimin eğitim sekteri Sn. Ali İsmet EGE, il genel meclisi üyesi Sn. Bekir ÇAPAR, belediye meclis üyesi Sn. Bekir BEZGİNER, Ticaret Odası başkan adayı Sn. İzzet ARPACI ve birçok isimde BALKANAY ın yanında görünüyor.

Sn. BALKANAY ın adaylığı bir lider hareketinden daha çok bir geniş ekip hareketi gibi görünüyor.

27 Aralık Pazar günü her iki adayın ekiplerini göreceğiz. CHP yi en iyi hangi ekibin temsil edebileceğini 417 delege dinleyecek, bakacak ve bir karar verecek. Bu kararı verirken son iki yılın başarı yada başarısızlıklarını değerlendirecekler. CHP nin Denizli deki temsil gücüne bakacaklar.

Bir tarafta mevcut merkez ilçe başkanı Sn. Osman BARTAL, diğer tarafta mimar Sn. Arif BALKANAY
Her iki adaya da başarılar dilemek ve seçilen adayı kutlamak bizim görevimiz.

Sevgilerimle

Çetin APA

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı