REKLAMI GEÇ

BİR BİLGE ADAM, BİR YİĞİT ADAM

3 Şubat 2015 Salı

Davutoğlu Ahmet Hoca 1 Şubat 2015 Pazar günü il kongresi için Denizli’deydi..

Hava muhalefeti sebebiyle uçakların kalkmaması ve kuvvetli rüzgar nedeniyle de helikopter yolculuğunun tehlike arz etmesi sonucu, karayoluyla önce Afyon, sonra da saat 16.00 sularında Denizli’ye geldi..

Ak Parti 5.olağan il kongresinin yapıldığı Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nun dışarısında kalıp içeriye giremeyen insanlar; salonu tıklım tıklım dolduranlardan daha fazlaydı..Bu sebeple Başbakan salona girmeden önce dışarıdaki kalabalığa hitap etti.

Başbakan girdiğinde salondaki coşku had safhaya ulaştı. Tribünlerdeki Al Bayrak ve parti flamaları ile balonlar görsel bir şölenin asli unsurlarıydı.Teşkilat mensupları ve halk, “Başbakan Ahmet Davutoğlu” tezahüratıyla salonu inlettiler..

Başbakan; Genel Başkan yardımcıları,bakanlar ve milletvekilleriyle Denizli’ye adeta bir çıkarma yaptı..

Saat 16,30 sularında başladığı konuşmasını Gençlik Teşkilatı sık sık sloganlarla keserek; hem Davutoğlu hocaya moral verdi ve hem de şov yaptı..

Sözlerine; “Merkez Efendi’nin torunlarına, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarına,ilmin irfanın diyarına selam olsun” diye başlayan Başbakan , Özay Gönlüm’ü de unutmayıp; onun unutulmaz türkü sözlerinden bir dörtlük okumayı ihmal etmedi..

Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin; hiçbir silahı olmayanların bile, en azından, yerden üç taş alıp düşmana atmasının farz olduğu şeklindeki hutbesine de atıfta bulunan Başbakan; Denizli’nin tüm ilçelerini tek tek selamlayıp büyük alkış aldı.

Denizli horozu güneşin göründüğünü, sabahın olduğunu haber verdiği gibi; Denizli halkının da Ak Parti’nin doğuşunu müjdeleyen illerden biri olduğunu söyleyerek, her zaman Denizli’nin yanında olacaklarını ifade etti..

Denizli’ye büyük bir kütüphane sözü vermesinin ardından, Denizli Stadyumu için de müjde veren Başbakan; 7 Haziran seçimlerinde Denizli halkından en az % 60 oy beklediğini söyleyerek, salondaki izleyicilerden bu amaç doğrultusunda çalışma sözü aldı.

Davutoğlu Hoca, cana yakın, sıcak kanlı, mütevazı bir lider..Yüzü hep mütebessim, içimizden biri ve halk adamı..

Konuşması bittiğinde; fonda çalan Kiziroğlu şarkısı eşliğinde; kendisinin gelmesini üç, dört saat sabırla bekleyen sevenleriyle tokalaşıp ayrılan Başbakanın yüzündeki mutluluğunu okumak hiç de zor değildi..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı