REKLAMI GEÇ

BU SEÇİMİ ÇOCUKLARIMIZ KAZANSIN

25 Mart 2014 Salı

30 Mart’ta yapılacak seçimi, çocuklarımız kazansın… Denizli kazansın…

Büyüdükleri zaman, kendilerine bıraktığımız şehir mirasının, kentimizin güzelliğinin, yaşanabilirliğinin farkına vardıkları zaman, bu şehrin kaderini belirleyen anne ve babalarını hayırla yad etsinler

İdeolojilere göre değil, siyasi emel ve ihtiraslara göre değil, bu şehre hizmet edecek adayları seçtiğimiz için atalarını şükranla ansınlar.

Hani nikah memurları sorar ya: “Hiçbir baskı altında kalmadan, kendi iradenizle falan kişiyle evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” diye…
Sahi; eğer sadece çocuklarımız oy kullanacak olsaydı ve anne baba baskısı olmadan, yönlendirme olmadan, yaşayacakları şehre kimin hizmet edeceğine kendileri karar verecek olsalardı, hangi hizmetkarları seçerlerdi sizce?


Siyasi partiler Denizli’ye en iyi hizmet edeceklerine ve en yüksek oyu alacaklarına inandıkları adayı belirlemeye çalıştılar.

Bazı bağımsız adaylar da çıktı. Bunların içinde, başka bir partiye hakaret etmek, imajını bozmak ve sarsmak için sokak sokak, cadde cadde bağırmak için istihdam edilmiş olanlar da vardı. Propaganda sürecini kendini ve projelerini anlatmak için değil, ellerine tutuşturulan küfür nameleri okumakla geçirdiler.

Bunun yanında kirli ittifak kuranlar, kara propaganda yapanlar çıktı. Başka partiyle gizli ortaklık yapmadığı taktirde, seçilemeyeceğini anlayanların çaresizlik içinde çırpındıkları görüldü.
30 Mart yerel seçiminde filan partiye oy vermeyin de; onun dışında kime verirseniz verin diyen gizli propagandistler, Denizli’nin kaderiyle oynamak isteyenler zuhur etti.

Olguları bozmak ve algı oluşturmak için ulusal gazeteler devreye sokuldu. Dükkan dükkan gezilerek kahvehane masalarına, berberlere, pidecilere ücretli veya ücretsiz gazeteler bırakıldı.

Dileğim o ki; 30 Mart’ta Denizli’nin gerçek iradesi ortaya çıksın.Oy kullanım esnasında hiçbir kimsenin hür iradesine ipotek konulmasın.Sayım esnasında hiçbir partinin bir tek oyu bile zayi edilmesin.Hiçbir şaibeye meydan verilmesin.Sandığın namus olduğunu herkes kabul etsin..

2019 yılında seçim tekrar kapımızı çaldığında, bu şehirde yaşamış olmaktan mutlu olan insan sayısı daha da artmış olsun. Denizli vizyon kent olma yolunda yeni ufuklara kanat çırpsın… 30 Mart 2014; şimdiden tüm Denizli halkına hayırlı ve uğurlu olsun…

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı