REKLAMI GEÇ

DENİZLİ KAZANDI TÜRKİYE KAZANDI

31 Mart 2014 Pazartesi

Bu seçimleri Türkiye kazandı. Vatan kazandı. Ay yıldız kazandı. Bayrak kazandı. Kızılelma kazandı.

Millet kazandı. Halk kazandı. Milli irade kazandı. Demokrasi kazandı. Sandık kazandı. Türk ekonomisi kazandı. İstikrar kazandı.

Usta kazandı. Dombra kazandı. Mazlum ve mağdur coğrafya kazandı. Dua kazandı. Dik duruş kazandı. Hizmet siyaseti kazandı.

Çamur siyaseti kaybetti. Siyaseti dıştan dizayn etmek isteyenler kaybetti. Halka ve millete inanmayanlar ve onların aklını küçümseyenler kaybetti. Ülkede kaos çıkarmak isteyenler kaybetti. Kendi yapacaklarını değil, rakiplerinin ne kadar kötü olduğunu anlatarak siyaset yapanlar kaybetti. Dahili ve harici bedhahlar kaybetti. Müfteriler kaybetti. Son 12 yılda hep kaybedenler yine kaybetti. Spekülatörler, felaket tellalları kaybetti. Kirli ittifaklar kaybetti. Şantaj, montaj ve operasyonlar kaybetti. Darbeciler, vesayetçiler kaybetti. Kaos simsarları kaybetti.

Millet teraziyi yine doğru tuttu, yine hassas tarttı. Adnan Menderes’e sahip çıkamamış olmanın ezikliğini, Turgut Özal’ın şüpheli bir son ile kaybetmiş olmanın elemini, Erbakan’ın arkasında duramamış olmanın talihsizliğini, “Usta”sına arka çıkarak izale etti.
Referandumdan “evet” çıktı, güvenoyu çıktı.
Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 4 Nisan 2014, 11:29

hocam ellerine saglık,hepimiz gururluyuz,allah hepsine nasip etsin inşallah..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı