REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DEN BİR BAŞBAKAN GEÇTİ

2 Mart 2014 Pazar

1 Mart 2014 Cumartesi günü Denizli’den bir Başbakan geçti. 18.00’da başladığı konuşmasını 1 saat 5 dakika sürdürdü. Zaman zaman hızlanan yağmura, soğuğa ve bastıran karanlığa rağmen meydanı terk etmeyen kalabalık Başbakan’ı memnun etti.

Özay Gönlüm’ün adını anarak ve onun türkü sözlerinden alıntılarla ve Denizli’ye has vecizelerle süslediği konuşmasında, iki müjde vermeyi de ihmal etmedi: Birisi Denizli-Antalya arasında hızlı tren, diğeri de Şehir Hastanesi’nin ihale aşamasına doğru hızla ilerlediği müjdesi idi.

Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olmadan önce Denizli’ye ilk geldiğinde; Denizli-Aydın duble yolunu bitireceğini vaat etmişti. Bu sözünü yerine getirdikten sonra,Denizli’nin vizyon kent olmasına azami destek verdi. Nihat Zeybekçi’yi bakan yaparak, Denizli’nin siyasette de sözünün geçmesine imkan tanıdı.

R.Tayyip Erdoğan Pınarhisar cezaevinde yatarken Denizli’den Salih Ergül, Halis Yılmaz, Ömer Serez, Bilal Sönmeztürk, Mithat Güler ve Zekeriya Öz ziyaretine gitmişlerdi. Medrese-i Yusufiye (hapishane)’den çıktıktan sonra Denizli Karahayıt’taki bir otele geldiğinde yine bir kısım arkadaşla birlikte ziyarette bulunduğumuzda, bize teşkilatçılık dersi vermeyi ihmal etmemişti.

Muhtar bile olamayacağı söylenen R.Tayyip Erdoğan, Siirt’ten milletvekili seçildikten sonra Başbakan olarak, kendisini siyasi hayattan silmeyi isteyenlerin hevesini kursağında bırakmıştı.

Onun Başbakan olmasının önünü kesmek isteyenler, aslında Türkiye’nin gelişmesinin önünü tıkamak isteyenlerdi. Ülkemizin koalisyon hükümetleriyle, kısır çekişmelerle vakit geçirmesini, edilgen, sadece kendisine biçilen rolü oynayan, tarım ülkesi olmaktan öteye geçemeyen, Nato’ya asker besleyen, ekonomik yardıma muhtaç ve Dünya’nın jandarmalarından emir alan bir ülke statüsünün dışına çıkmasını istemiyorlardı.

Ama o kabuğuna sığmadı. Türkiye’yi Dünya’nın 16.büyük ekonomisi yaptı. Milletinin eğik olan başını dik tutmasını bildi. IMF’den kredi alan ülkesini, IMF ve başka ülkelere kredi verebilecek hale getirdi…

Mazlum coğrafyaların umudu oldu. İslam Ülkeleri’nin ve mağdur Ortadoğu’nun sevilen lideri oldu. Türk Milleti onunla silkindi ve büyük bir devletin mümtaz bir mensubu olduğunun farkına vardı. Ezikliğini üzerinden attı. Dünya’nın her ülkesine prestijli bir pasaportla sanayici, ihracatçı, iş adamı olarak gururla gitti.

Ülkemizin geldiği noktadan rahatsız olan iç ve dış düşmanlar her zaman olacaktır. Türkiye’nin 2023, 2071 hedeflerine ulaşmasını istemeyen dahili ve harici bedhahlar, her devirde ortaya çıkacaktır.

Aldırma R.Tayyip Erdoğan… Meydanlar ve coşkulu mitingler Büyük Türkiye’nin önüne çıkacak engelleri aşmada, senin en büyük duacın ve yardımcındır.

Bu milletin kahir ekseriyeti senin yanındadır. Bu millet üçlü koalisyonlara, yüksek enflasyonlara, düşük büyüme hızına, düşük milli gelire, anarşiye, itibarsızlığa ve fakirliğe geri dönmeyi istememektedir.

Bu millet sağduyusuyla, engin ferasetiyle, hakşinaslığıyla, dikleşmeyen dik duruşuna destek vermeye devam edecektir.

Yolun açık olsun Recep Tayyip Erdoğan…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

harun   -  Bağlantı 5 Mart 2014, 18:39

vay arkadaş adamlar tutturmuşlar yok oslo yok ayakkabı kutusu bilmem ne 2002 de ne haldeydin şimdi ne halde dunyada sıralama yaparlar 16 derler kesin bunların adamıdır hemen yafta. olmaz olamaz kardeşler atın şu at gözlüklerini ve gerçeği görün artık. bu uzun adam DÜNYA LİDERİ… gerçi kabul etmeseniz de bişey değişmez sizin lider gördükleriniz oy bile kullanamayanlar…

AYDIN YAZLAK   -  Bağlantı 4 Mart 2014, 12:50

BUNDAN 10 YIL ÖNCE DENİZLİ TÜRKİYENİN PARLAYAN YILDIZIYDI.HEP DENİZLİYİ MERAK EDERDİM.VE 2003 YILINDA DENİZLİYE GELDİM.GERÇEKTEN SANAYİSİYLE,İNSANIYLA,ŞEHRİN MODERNLİĞİYLE MERAKIMI HAK EDEN BİR ŞEHİRDİ.3 AY ÖNCE İŞ AMACIYLA DENİZLİYE GELDİĞİMDE BEKLENTİM ÇOK YÜKSEKTİ.AMA MALESEF SANAYİSİNİN SIRADAN ,MODERN ŞEHİR YAPISININ SIRADANLAŞTIĞINI GÖRDÜĞÜMDEN ÇOK ÜZÜLDÜM.ANADOLUNUN BİRÇOK ŞEHRİ DENİZLİYİ HER AÇIDAN GEÇMİŞ.DENİZLİ BUNU HAK ETMİYOR…BAŞBAKANIN ÇOK KALABALIK TOPLAMASININ DENİZLİYE ZERRE KADAR BİR KATKISI OLMUYOR VE OLMAYACAKTIRDA.

yaşar demirtaş   -  Bağlantı 2 Mart 2014, 16:20

1-Bu millet 2010 yılından sonraki Tayyip Erdoğan’ı daha fazla taşıyamaz.
2-Bazı ekonomik konulardaki iyileşmeler onun onur kırıcı söylem, davranış ve Hukuk dışına çıkmasına göz yummamızı gerektirmez,sende yummamalısın.
3-Bu kadar Yasa’larla oynamak sadece diktatörlerin yapacağı iştir.
4-Bu kadar kibirli,ikircikli,dün söylediğinin bugün tersini söyleyen,yalan söyleyebilen siyasetçileri geçmişte olduğu gibi halkımız bugünde sandıkta affetmemelidir.
5-Bu kadar yolsuzluk ve rüşveti görmeyip araştırmayıp körü körüne inanan insanların ayna karşısında tekrar kendilerini kontrol etmelerinde fayda vardır.
6-Bir siyasetçiyi veya bir lideri sevebilirsiniz bu doğal bir şey ancak onun demokrasitalep ve davranışlarına göz yumamazsınız,yumarsanız bile bile lades olur ki suç ortaklığına kadar varır.
7-Bir ülkede iktidar değil muhalefet daha önemlidir.Tüm dünya ülkelerinde iktidarlar vardır ama sadece demokrasilerde muhalefet vardır ve daha önemlidir.
8-Bir iktidarı sadece ekonomik (o da tartışılır ama) ve dini söylemleri nedeniyle sürekli desteklerseniz bunun diğer sosyal olay ve politikalara olan etkisi bir müddet sonra insanları sizce nereye sürükler.
9-Çoğulculuğu önemsemeyen,bazı güvenceleri kendisi veya bazı arkadaşlarının yada kendi iktidarı olduğunu söyleyenler neden bunun tek ve doğru yolunun hukuki düzenlemeler olduğunu görmezler.
10-Diğer siyasi partilere oy vermek neden anarşiye,düşük milli gelire ve fakirliğe dönüş olsun.
Saygılarımla.

levent   -  Bağlantı 2 Mart 2014, 13:15

hangi dunyanin 16. ekonomisi??
cari acigi milli gelire olan oraninda dunya birincisi,
hangi faiz iyidir ?? senelik kur artisinin%70 oldugu ulkede 73 oln faizmi? yoksa kuru baski altinda tutup sifir kur artisinda 10% olan faizmi ?bak bakalim sayin gazeteci son 7 senede kac fabrika acildi denizlide kaci kapandi ?? icradairelerindeki dosya sayisi nedir ?is gucune onbilnlerc ekisi katan hersene bir ulke bana acilan tek fabrika soyle?soylenecek cok sey varda gunes balcikla sivanmiyor bilancoyla rakamlarla bir yere kadar oynarsin ,,rakamlara nereye kadar vakifsin?? sana sadece bilmelerini istediklerini veriyorlar bunun farkinda degilmisin??bu basbakana yurt disi guluyor ,, sanirmisinki bundan sonra ciddiye alacaklar , oslo gorusme tutanaklari ingilizin elinde dosyalamis koymus gerektiginde kullanmak uzere , guzli hesaplar merkelin elinde oda keza ayni,,her iki lafinin birisi hazineyi zarara ugratmadik olan bir basbakan ,, bunu iyi dusun bence ,,yolu acik falan olmasin zararin neresinden donulse kardir ,,bak ben sana dusunmen gereken bir soru sorayim ,milli geliri 10.000 usd olan TR de bir memur milli geliri 40.000 dolar olan bir ulkeye gittiginde burasi ucuzmus diyorsa oturup dusunmen gerek ,birisi vardi yollar yurumekle asinmaz diyen ,,sonucu bliyoruz ,, bu arada unutmamak gerek SISI yi mursi goreve getirmisti ,, yani her turlu kaosa gebe olan bir TR ile karsi karsiyayiz,
bence sen bir daha dusun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı