REKLAMI GEÇ

EL MUZAFFER DAİMA…

23 Ocak 2018 Salı

Zeytindalı harekatından sonra PYD/PKK Afrin’den çıkartılırsa;

1-Türkiye hudutlarına yönelik başlıca güvenlik tehdidi ortadan kalkacak.

2-Hatay ve Kilis; yüksek dağlarla çevrili Afrin’deki terör örgütünün ateş menzilinden çıkacak.

3-PKK/PYD’nin Amanos dağlarından  ülkemize sızması önlenecek.

4-PYD/PKK’nın Akdeniz’e çıkış kapısı kapatılmış olacak.

5-PKK/PYD’nin İdlib bölgesine tehdidi nihayete erecek.

Suriye-Türkiye sınırının % 65’i PYD/PKK işgali altında olduğundan; Türkiye’nin Afrin’e harekat yapmasıyla ABD destekli PYD/PKK’nın çok daha büyük tehdide dönüşmesi  engellenmiş olacak.

Böylelikle hudutlarımızda teşekkül ettirilmek istenen  terör koridoru bertaraf edilecektir.

PKK/YPG/PYD ve DEAŞ mensubu teröristler etkisiz hale getirilecek ve bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarılacak.

20 Ocak 2018 saat 17.00’da  Özgür Suriye Ordusu unsurlarıyla başlatılan harekatta sadece teröristler  ve bunlara ait barınak,sığınak ve mevziler ile silah,araç v gereçler hedef alınacak.

PYD/PKK’nin sivil halkı canlı kalkan  gibi kullanma çabalarına karşın; onların zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterilecek.

Tanıtım ve Medya Başkanlığı;  içimizdeki bazı hainlerin karşı çıktığı Zeytindalı Harekatı’nın amaçlarını bu şekilde açıkladı.

15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı tüm camilerden sık sık sela verdirip anons yaptırarak çok önemli bir fonksiyon icra eden Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı /Denizli Müftülüğü  Afrin sınır harekatına manevi destek olmak üzere Denizli’deki tüm camilerde sabah ve yatsı namazı öncesi veya sonrasında Fetih Suresi okunup dua edilmesi talimatı verdi.

Osmanlı İmparatorluğu zamanında padişahlar “divan”a girerlerken “El-Muzaffer Daima” anonsuyla takdim edilirlerdi.Bu sözle; savaşlarda galip olan tarafın hep Osmanlı ordusu olduğu/olacağı anlatılmak istenirdi.

Biz de şimdi ; daha önceki Fırat ve diğer  operasyonlarda  olduğu gibi ; Zeytindalı Harekatı’nda da ordumuzun muzaffer olacağına inanıyor ve “Mehmetçik”lerimiz için Fetih suresi eşliğinde dua ediyoruz.

“Biz sana doğrusu apaçık bir fetih ihsan ettik.”Fetih suresi 1.ayet.

“Ve sana şanlı bir zaferle yardım eder.”Fetih suresi 3.ayet.

“İmanlarını bir kat daha artırsınlar diye müminlerin kalplerine güven indiren O’dur.Göklerin ve yerin orduları Allah’ındır.Allah bilendir,her şeyi hikmetle yapandır.”Fetih suresi 4.ayet.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı