REKLAMI GEÇ

HDP’YE SESLENİŞ

16 Eylül 2015 Çarşamba

Milletimizin kahir ekseriyeti tarafından PKK ile özdeşleştirilmene rağmen, bu elbiseyi niye sırtından temelli çıkarıp, arınmıyorsun? 

Silahlı terör örgütü PKK’yı ve reddeder ve tüm bağlarını kesersen, gücünü kaybetmekten mi korkuyorsun? Tuluk oy çıkardığın sandıklardaki tasnifler ters yüz olur diye mi korkuyorsun?

Sen bu memleketin evladı oluğunu iddia etmiyor musun? Türk Milletini oluşturan tüm etnik gruplarla bir arada ve aynı idealler altında, kardeşçe yaşamak istediğini beyan etmiyor musun?

Bağlamanla barış türküleri çığırmıyor musun? Yaptıklarının, söylediklerinin hangisi doğru? Yaptığın barış çağrıları mı sahte; döktüğün timsah gözyaşları mı?

7 Haziran seçimlerinden önce Cumhurbaşkanını mitinglere çıkarak; iktidar partisine haksız oy sağlamaya çalıştığı için tenkit ediyor, yerden yere vuruyorsun da;
Kendin PKK terör örgütünün silahıyla korku salıp, baskı uygulayarak 300 seçmenli sandıklardan (sandık kurulu da dahil) 305 oyun HDP’ye çıkmasını nasıl kabulleniyorsun?

Varsalım ki Cumhurbaşkanı yaptığı mitinglerle Ak Parti’ye fayda sağladı. Mitinge katılan insanlar; etkilendiler veya etkilenmediler; oy verdiler veya vermediler.

Peki, senin aldığın oyların tamamı helal mi? Baskı, tehdit, korku salarak aldığın oyların sayısı kaç?

Çoğu illerde eş başkanlar olarak ikişer miting gerçekleştirdiniz. Keşke ikişer değil; dörder miting yapıp, halkı demokratik yollardan ikna etseydiniz de; üzerinde barut kokusu olmayan tertemiz oylara talip olsaydınız.

Atın bu PKK vesayetini üzerinizden. Türkiye Partisi olun. Seçim bitinceye kadar güvercin, seçim bittikten sonra şahin olmayın. Nasıl ki seçime giren diğer partilerde yoksa sizin de arkanızda silahlı bir güç olmasın. Bizleri, tükürükler içinde boğmak niyetinizden vazgeçin.

Şöyle veya böyle seçim barajını geçip; yüzdelik olarak daha az oy alsanız da milletvekili sayısı açısından MHP ile aynı sayıda vekil çıkardınız. Bu sonuçtan sonra PKK; eylem ve söylemleriyle sizi tanımadığını, size kıymet vermediğini gösterdi. Size hep ayar vermeye çalıştı, sizi adeta sattı. Şimdi de siz onları satın. Aranızdaki tüm bağları koparın.

Özgür olun.

Eğer onların adamı değilseniz, onların uzantısı değilseniz, onlar sizin silahlı kuvvetleriniz değilse, onlar gibi düşünmüyorsanız yapın bunu…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı