REKLAMI GEÇ

AVRUPA BİLE TİTREMEYE BAŞLADI

25 Ocak 2021 Pazartesi

Gururumuz Denizlispor, üst üste elde ettiği başarısız sonuçlarla bırakın Türkiye’yi, Avrupa’yı bile sallamaya başladı. Horoz’un ayak sesleri ile Denizli Horozu’nun enfes sesi her yerde duyuluyor artık.

Yönetim koyduğu temlikleri geri çekti, hatta aralarında topladığı 15 milyon TL’yi bağışta bulundu. Önemli akar gelirler sağlandı, teknik heyet ve futbolcuların yüzü gülmeye başladı.

Oluşan sinerjinin etkisinde kalan iş dünyası da kayıtsız kalmadı. Salgın hastalık ortamına ve ekonomideki negatif duruma rağmen seferberlik ilan ettiler.

Kulüp Başkanı Ali Çetin, başarılı bir kulüp yönetimi olduğunu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmek zorunda kalırsa, borçların bir bölümünü kendisinin ödeyeceğini, alacaklarını da sileceğini açıkladı.

Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Denizlispor, ara transferde bomba takviyeler yaptı. Mesut Özil beğenilmedi, Fenerbahçe’ye gitmesi sağlandı. Böylece, uzun yıllardan beri Fenerbahçe ile Denizlispor arasında süren gerginlikte bitmiş oldu.

Denizlispor, olağanüstü tüzük değişikliğine gitti ve tüm üyelerin üyeliklerini fesh etti. Kısa sürede Çal’dan Tavas’a, Acıpayam’dan Çivril’e, kısacası tüm ilçelerden 20 ile 50 arasında yeni üyeler yaptı. İl merkezinde işadamı, bürokrat, esnaf olan 1500 taraftar kulübe üye oldu. Denizlispor, artık birilerinin tekelinden çıktı, Denizli halkının takımı oldu.

Denizli’ye yeni stadyumda yapıldı. Yerini henüz belirleyemedik ama Avrupa standartlarında enfes bir stadyum olmuş. Stadyumdan da öte yaşam merkezi olmuş bu alan. Hafta sonu aileler, gençler bu yaşam alanında oluyor. Alışveriş merkezleri, kafeler, oyun alanları v.s.. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

BİRİNCİ NOT: Aman bu yazıyı Halk TV’den Özlem Gürses okumasın, haber diye yayınlar. Devlet Bahçeli’ye aşı yapan kadının 4 kişi tarafından dövüldüğüne inandılar da ondan dedim.
Bu yazı parodi şeklindedir. Bir eserin bütünlüğünü, biçimini bozmadan ona bambaşka bir özellik vererek gülünç etki yaratan oyun türüdür parodi.

İKİNCİ NOT: Denizlispor yönetiminin istifa etmesi an itibariyle çözüm değil. Ancak, böyle beklemek hiç çözüm değildir. En kısa sürede bu kulübün geçmişte başkanlık ve yöneticilik yapmış tüm isimler bir araya gelmeli ve çözüm için kafa yormalıdır. Para elbette çok önemli ama her şey demek değil… Oluşturulabilecek sinerji ya da kurulacak yeni bir ekip Denizlispor’u kurtarabilir.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 26 Ocak 2021, 02:20

Antorenor konusuyor ama icraat yok fulbolcu para istiyor ama oynamiyor biz dram oynuyoruz

Eren 20   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 23:57

Hala yanlış transferler yapılmaya devam ediyor.

TALİP HOCA   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 22:16

ALLAH AŞKINA BU NASIL BİR FUTBOL ANLAYIŞI…PORTO GİBİ TAKIM YILDA 200 MİLYON EURO SATIŞ YAPIYOR …BUNLARIN ÇOĞU ALT YAPI..GENEDE BAŞA OYNUYOR…FUTBOLUN DİLİ TEK DİR..YETİŞTİR OYNAT VE SAT…SİSTEM BU KADAR BASİT …EVDE KALIN …SAĞLICAKLA

Haso   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 19:53

Taşıma suyla değirmen döner mi? Geçen sene düşmedi, bu sene.Hadi yine yırttık diyelim ki o da çok zor.Ya seneye? Her sene aynı filmi mi izleyeceğiz.Popülist ve hatta siyasi ayak oyunları ile ancak bu kadar yürür.Daha doğrusu yürümez, film biter, SON.

basicman   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 18:21

futbolcu yok.yani rodellega artık yetersiz kalıyor,diğer futbolcular birşekilde topu taşıyorlar ama top ilerde çok kısa kalıyor.top çok çabuk geri dönüyor,orta saha ve defans şaşkına dönüyor.bence ayağında top tutabilen,pası kaybetmeyen 1oyuncu yeter

basicman   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 18:16

ferah bey parodi de olsa dile getirmek güzel.ben çok sade bir futbolsever ve denizlisporu tv.den izliyorum.para vb.sorunları bilmem ama izlediğim kadarıyla takım kuruluşunda planlamasında sıkıntı var.birilerine çok güvenilmiş ve gol yükü çekecek …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı