REKLAMI GEÇ

Balıklara yem olmayın

10 Temmuz 2020 Cuma

Bektaşi çok dalgalı bir denizde yolculuk yapıyormuş. Bir ara o kadar korkmuş ki! “Aman Allah” diye yakınmış.

Bu hali gören yolcular:

– “Baba ne korkuyorsun. Allah kerimdir” demişler. Bektaşi şu cevabı vermiş:
“Kerim olduğu için, ya balıkları düşünürse!”

Evet, dalgalı denizde karaya oturmak ya da batmak üzere olan Denizlispor konumuz. Ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor, Alanyaspor ve Ankaragücü ile oynayacak Yeşil-Siyahlı ekibin fikstürü gerçekten çok zor. Gerçekçi olursak ligden düşme olasılığı yüksek. Ama hayat devam ettiği sürece umut vardır. Yaratılacak sinerji Horoz’u kurtarır. Trabzonspor’u yenip silkinebiliriz. Özgüven yükselir, son iki haftada umutlar yeşerir. Takımın iyi bir motivasyonla Trabzon’u yenecek kapasitede olduğuna inanıyorum.

“Betoncu Ali istifa” diyenlere sesleniyorum;
Hayatımda hiç Ali Çetin ile oturmadım, bir bardak çay bile içmedim, tanışmam. Kendisini gıyaben tanırım. Ancak, şunu iyi bilirim ki; Ali Çetin o koltuğa kendi isteğiyle oturmadı. Birileri tavsiye etti, yerel yönetimin başındakiler onayladı ve başkan oldu.
Şimdi soruyorum;
“Betoncu Ali istifa” diyerek takımın gardını düşürenler, neden acaba Sayın Ali Çetin’i başkan yapanlardan ya da mevcut yönetimi onaylayanlar hesap sorma gereği duymuyor? Bu takımı geçen yıl şampiyon yapıp kahraman ilan edilenler acaba neden şimdi suçlu muamelesi görüyor?

Yönetimin ve başkanın hataları var elbette. Amma zaman bunları tartışma zamanı değil. Denizlispor’un başkanını şamar oğlanı yapmaya kimsenin hakkı yok. Ali Çetin’e saygı duymayanlar, Denizlispor başkanına saygı göstermelidir. Çünkü orası bir kurumu temsil eder. Başkana küfür edenler, Denizlispor makamına küfür eder. Başkan da kendisine tepki gösterenlere küfür ediyorsa buda onun ayıbıdır. Çünkü başkanın küfür ettikleri de camianın bir paçasıdır.

Şunu diyorum; Bektaşi misali balıklara yem olmayalım. Golcülerin formsuzluğu, as kalecinin devre arasında gitmesi, takımın gardının düşmesi Denizlispor için büyük dezavantaj oldu. Denizlispor’un kötü bir kadroya sahip olduğunu düşünmüyorum. Aslanlar gibi Trabzon’u yenip silkineceklerdir.

Sayın Vali, Sayın Büyükşehir Başkanı, sayın sivil toplum örgütlerinin temsilcileri lütfen Horoz’un yanında durun. Sahaya çıkıp siz futbol oynamayacaksınız ama sizlerin vereceği enerji ve sinerji önemli. Sayın Denizlispor Başkanı ve yöneticiler siz de umutsuz olmayın. Umudunuz yoksa zaten şimdiden istifa edin.

NOT: Denizlispor’un Fenerbahçe’yi şampiyonluktan ettiği sezon çok sayıda canlı yayın aracı 1 hafta önceden Denizli’ye gelmeye başladı. Günlerce gazeteler, televizyonlar Denizli’den söz etti. Sadece Denizlispor konuşulmadı. Laodikya, Hierapolis, Karayat’taki otellerin, tekstil ve mermercilerin haberleri yapıldı. Bu sırada tüm Türkiye Denizli’yi tartışıyor. O dönemde reklamcının biri günlerce araştırma yapmış. Yaygın kanalların ve gazetelerin verdiği haberleri incelemiş. Dedi ki; “Eğer Denizli böyle etkili bir reklam yapacak olsa 300 trilyon (O dönemin parası) bedel ödemek zorunda kalırdı. Demem o ki; Futbol sadece bir oyun değil.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

abbas kara   -  Bağlantı 10 Temmuz 2020, 18:29

kesinlikle duymuyorum ali çetin egoları yüzünden takınm buı halde onun yaptığı çirkeflikler yüzünden bir ton cez a ödeyeyek yine denizlispor.restıornatta kavga eder külüğp kasasında koruma tuttuğu dolaşıyor çok yazık doğruysa

Can Ak   -  Bağlantı 10 Temmuz 2020, 15:27

Denizlispor başkanlık makamında bulunan bu kişi kendi makamı olan Denizlispor başkanlığına saygı duymuyorsa ne yapacağız peki? Denizlispor başkanlığına saygı duyacağız diye üç maymunu mu oynayacağız? Yapılan yanlışları görmezden mi geleceğiz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı