REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da operasyon olur

5 Ekim 2020 Pazartesi

Yıllarım Denizlispor’u takip etmekle geçti. Biz bu filmi çok seyrettik. Zaten Yönetim Kurulu’nun çoğunluğu da Ali Çetin’in kendi kurduğu ekip değil. Sportif başarı gelmez ise, bu koşullarda da “Güzel günler göreceğiz çocuklar” şarkısı da zor söylenir. Yani, sportif başarı ge-le-me-ye-ce-ğe benziyor.

Sayın Başkan Ali Çetin, sakın ola sosyal medyada sizi hedef alan taraftara kızmayın. Yukarıda belirttiğim gibi sportif başarı gelmezse sizin kuyunuzu kendi ekibiniz kazacaktır. Çünkü, bunun alt yapısı genel kurul öncesi hazırlandı. Gerek siyaset, gerek iş dünyası gerek sporda ekip çalışması önemlidir. Sizin Yönetim Kurulu kendi ekibiniz değil.

Karamsar olmak istemiyorum ama bırakın gol atmayı; Gol pozisyonuna bile giremeyen ekip, böyle giderse Kurtlar Sofrası’nda ‘Ham’ olur. Hele hele son iki maçta 5 oyuncu değişikliği hakkı olmasına rağmen sadece 2 oyuncu değiştiren Teknik Direktör’e ne dersiniz? Prosinecki’nin futbol bilgisini sorgulamak hakkımız değil. Ancak, Konyaspor gibi bir takıma karşı sahanızda mahkum oynuyorsanız ve beraberliğe seviniyorsanız ‘Arıza’ var demektir.

Kulağıma gelen bilgilere göre, başkanlık için bekleyen bir isim var. Eski başkanlardan Mustafa Üstek beklemede duruyor. Denizlispor’da operasyon büyük olasılıkla olacak ve Üstek başkanlığa getirilecektir.

Peki başkanın değişmesi Horoz’u kurtaracak mı? Kesinlikle hayır..

Pandemi ortamında her takım motivasyon eksikliği yaşıyor. Denizlispor’da bu sancıyı çekiyor ama bizim kadromuz gerçekten üretken değil ve ilk 4 hafta itibariyle ligin en kötü takımlarından biriyiz.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

hd   -  Bağlantı 6 Ekim 2020, 23:34

Defans oyuncularının kendine güvenleri yok sanki.Topu ileriye doğru çıkarmakta zorlanıyorlar.Recep ise kaptırdığı topların arkasından koşmuyor.

ABBAS KARA   -  Bağlantı 5 Ekim 2020, 20:51

hocayı kim getirdi derhal yönetim isyifa etmeli hocalar ödediği tazminatlar yüzünden takım bu halde pşslşk başkan denzilisporun oarasıyla koruma tutup dolaşıyormuş

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 5 Ekim 2020, 15:34

Hoca HOCA değilki maç seyrediyor Başkan ve yönetim kurulu üyeleri bir an önce yeni bir kariyerli hoca bulsunlar bu hocayada Çınar Yeni Camiiye göndersinler cemaate eşlik etsin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı