REKLAMI GEÇ

SEDAT PEKER’İNE BAŞLARIM… ÖF ULEN ÖF

20 Mayıs 2021 Perşembe

Oturmuş köy parkında kara kara düşünüyor.

“Abi bayramda görünmedin, nerelerdeydin?” diyorum, “Bayram bizim neyimize!” yanıtını veriyor.

Çok dalgın, yüzü asık. Belki de konuşmak istemiyor. Sadece kara kara düşünmüyor, mırıldanıyor.

“Abi, Türkiye gündemini iyi takip edersin, ne olacak acaba? Yasadışı suç örgütü lideri Sedat Peker, ortalığı kasıp kavuruyor. Herkes onun anlattıklarını konuşuyor” dedim.

Adama sanki küfrettim. Şöyle bir yüzüme baktı ve konuşmaya başladı;

“Bana ne Sedat Peker’den, bilmem başkasından, şundan bundan. Öf f ulen öf. Bittik, tükendik. Kendimden vazgeçtim. Çocuklarımı düşünüyorum ben. Gelecekleri ne olacak? Bu ülkenin geleceğini iyi görmüyorum. Arpa ektik, yulaf ektik, buğday ektik. Git bir bak tarlalara. Kuraklık oldu, hiçbir tarla verim vermeyecek. Arpa ve buğdaylar kurumaya başladı. Sulama yapacağız su yok. Benzine, mazota yine zam. Bittik gardaşım bittik. Biz üretmek zorundayız. Biz üretip hem ülkemize hem kendimize yararlı olmak zorundayız” dedikten sonra, öksürmeye başladı.

Ardından derin bir nefes aldı ve devam etti;

“Sedat Peker ha! Arkadaş televizyon bile izlemez olduk. Borçları bankalar erteledi. Ertelese ne olacak? Gelecek yıl nasıl ödenecek o borçlar? Şu Büyük Menderes’in haline bak. Kurudu be. Menderes kururken yanında bizleri de kurutuyor. Memleketin milyar dolarlarını yiyenlerle kafamı meşgul edemeyeceğim. Lanet olsun yiyenlere. Lanet olsun, Allah belalarını versin. Benim derdim; derdi olanların derdini, vallahi de eller billahi de eller. Şu güzel ülkenin geldiği hale bak? Yeter ya, yeter.”

“Abi dur” dedim, konuyu değiştirdim. Çünkü, kalp krizi geçirecek diye korktum. Suratı kıpkırmızı olmuştu adamın.

Mafya lideri olduğu söylenen Sedat Peker’in açıklamaları elbette önemli. Gündem Filistin ve İsrail iken bir anda yine değişti. Yakında doğalgaz ya da petrol bulduklarını söylerken ve gündem yine değişir.

Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu toplumu ahlaklı ve dürüst insanların yönetmesi gerekiyor. “Kendimiz ve ülkemiz için üretmek zorundayız” diyen çiftçi gibi ulusunu ve devletini seven, onlara yararlı olmak için tüm gücüyle çalışan siyasi, bürokrat, yargı mekanizmalarına ihtiyacımız var.

Ucu nereye dokunursa dokunsun, suç kime bulaşırsa bulaşsın, Türkiye Cumhuriyeti’nin “TEMİZ TOPLUM” operasyonlarına ihtiyacı var. Bunu da bağımsız yargı yapar. Açın, savcıların önünü: AÇABİLİYORSANIZ?

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Hakan Karaçay   -  Bağlantı 25 Mayıs 2021, 16:43

Sedat peker denen kişi fetönün uyuşturucu, kumar, kadın ticareti fuhuş, mafya vb işlerin imamıymış. Tüm fetöcü teröristler gibi bu süslü mafya bozuntusuda çok yakında paket edilir…

basicman   -  Bağlantı 20 Mayıs 2021, 19:28

ali ye devam edeyim.:))dibi yanan yemeği kokusuz yiyebilirmisin?hayır..yemeğin dibi yandı,vatandaşta yandı..

ali   -  Bağlantı 20 Mayıs 2021, 15:20

o is coktan gecti….yanin bakalim bu kazanda yanabildikce

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı