REKLAMI GEÇ

DİNİ DEĞERLERİ DİNAMİTLİYORLAR

19 Mart 2020 Perşembe

Yüce dinimiz İslam’ın içerisine Cemaatler, Vakıflar ve Dernekler aracılığı ile dinamitleri yerleştiren, dinlerinin gereğini bilmeyen “Din cahili” insanlarımızı kandırarak, onların ahiretlerini de alan Sapık sürüsü; İslam’ın güzel erdemlerinden bahsetmek yerine, nedense hep “uçkur” meselelerine değinerek, insanların arzularını kabartarak dinimizden sonra ailemizin temel direklerine de saldırmaya başladılar.

“Anne ile evlilik (Ensest), 3 yaşındaki kızın amcasının yanına külotla çıkamaması, Babanın öz kızına şehvet duyması, Erkeğin yanında bir erkeğin çıplak olmaması gibi” vs. konuları kaşıyarak hem yüce dinimizi “belden aşağı” değer veren din konumuna düşürüyorlar, hem de kendi niyetlerinin ne olduğunu ortaya seriyorlar. “Ameller niyetlere göredir” diye biliyoruz. Bu sapık sürüsünün niyetleri de; komünal bir yaşam süren mağara devri insanları gibi domuzlardan bile aşağı düşünce yaşamlarını halkımız üzerinde deneyerek, sapıklıklarını topluma yayma gayretidir.

Yüce dinimizin doğuşundan günümüze kadar geçen evrede, temel ahlakı, sosyolojik ve psikolojik öğretileri hiçbir zaman bu denli aşağılanmış, bu denli paramparça edilmiş hiçbir dönem yoktur. Bunlar Hz. Peygamber (sav.)in “Ahir zamanda öyle bir ümmet gelecek ki, beni görmedikleri halde kuvvetli iman edecekler” mealindeki hadis-i şeriflerini bile yerle yeksan eylediler. Ama kurtuluş bana göre yakındır.

İslam’ın hiçbir devresinde Anne, Abla, Kız kardeş, Hala, Teyze gibi yakın akrabaları bırakın, komşunun kız çocuklarına ve kadınlarına bile yan gözle bakmayan bu necip Türk Milleti’nin genleri ile – din adına- oynamaya çalışanlar, kokuşmuş Arap kültürünün cahiliye devri adetlerini topluma empoze ederek, asimile etmeye çabalamaktadır. Emeviler tarafından dinamitlenen İslam dininin, İsrail tarafından kurulan tarikat ve cemaatlerin sözcüleri olduğuna inandığım bu sözde şeyh ve şıhların bu necis ifadeleri mide bulandırmaktan öteye geçmeyecektir. Zira Türk Milleti, geçmiş asırlarda da Çin kültürü içerisinde bile asimile olmamış ve benliklerini korumuştur. Şimdiki oyun da tutmayacaktır.
Bre Ahmak!, Bre Utanmaz!,
Bre Türklükten ve İslam’dan nasibini almamış beyni bacak arasında olan namussuzlar!!! Fiziki ve biyolojik yapı olarak gelişmeyen çocukları “bir et parçası” gibi ağzı salyalı erkeklerin kucağına atmak, Hz. Peygamber’in “Kız çocuklarınızı diri diri toprağa gömmeyin” emri ile çelişmiyor mu?

Bre geri zekalılar!
Anneler ile evlenme fetvası veren sapıklar; Bu fetva Hz. Peygamber’in “Cennet anaların ayakları altındadır” emri ile çelişmiyor mu? Çünkü Anne, evladını İslam’a uygun olarak yetiştirdiği için Cennetle müjdelenmiştir.
Bre aklı bacak arasında olan deyyus..! Bre aklını kiraya vermiş, din istismarı yaparak, insanların üzerinden geçinen sözde İmam…! “Sümük-ü şerif, Deve İdrarı” fetvalarınız, Hz. Peygamber’in “Vücuttan çıkan her şey Necis’dir” emri ile çelişmiyor mu?

Bre Allahsızlar..! Arlanmaz, utanmazlar..!
Hz. Peygamber’in “Kim, dinimizde (ondan) olmayan bir şey ortaya atarsa, o şey kabul edilmez.” Ve Dinde aslı olmayan bir şeyin sonradan ortaya konulması, dinimizde “bid’at” diye adlandırılır.” Hadisinde olduğu gibi, bir çok Ayet-i Kerime ve Sahih Hadisin, bu veciz kelamda ifade bulması size bir şey hatırlatmıyor mu?

Bu tür örnekleri fazlasıyla vermek mümkündür. Ancak, Allah’ın razı olmadığı ve münafık olarak kabul ettiği “başkalarının üzerinden asalak gibi yaşayanlar” siz sapıklar, karnınız haramla şiştiğinden bunu anlamazsınız..

Çok merak ediyorum. İnsanlara bu türlü sapıkça şeyleri ulu orta anlatan bu sözde imamların aile yaşantıları nasıl acaba? Akılları bacak arasında olan bu deyyusların karısı, kızı, akrabası vs. bu tür olayları nasıl kabulleniyorlar?

Ayrıca Cumhuriyet Savcıları, Türk Medeni Kanununa aykırı olan, Türk Milli Kültürü’ne darbe vuran bu söylemleri suç duyurusu kabul ederek, bu densizlerin aile yapılarını incelemelidir. Bu, insanları kandıran kafir güruhunun mal varlıkları araştırılmalı, saadet zinciri gibi süregelen cemaat yapılanmasını deşifre ederek gereken ceza verilmelidir. Yoksa, kızlarımız, çocuklarımız töhmet altından kurtulamayacaklar…

Bana göre; Kadın cinayetlerinin, çocuk istismarlarının altında bu sapık imamların sözleri yatmaktadır. Bataklık kurutulmalıdır. Bataklık kurutulmazsa, Aile yapımız ve Dini hayatımız tehlike altında olacaktır.
Sonra, demedi demeyin…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Hasan Tuna   -  Bağlantı 20 Mart 2020, 01:04

Sen bu saçma sapan yazıyı neye İstinaden yazdın onu anlamadik. Kimden bahsediyorsan bizim hocalarımız senin anlattığın gibi değil. İnsanları din düşmanı olmaya ve dinden uzaklaştırmaya çalıştığın belli. Her önüne gelene yazı yazdırmayın.

Hakan   -  Bağlantı 19 Mart 2020, 19:03

Rabbimiz c.v. seni türk olarak yaratmasaydı ne olacaktı o zaman

Ömer   -  Bağlantı 19 Mart 2020, 10:13

İlk defa böyle bir yazınızı okuyorum. Bu soğuk havalarda sanırım başınıza güneş çarpmış. Ama iyi olmuş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı