REKLAMI GEÇ

SOYKIRIM MI?

28 Nisan 2021 Çarşamba

Herkes şunu bilsin ki, Türk olmadan tarih; tarih olmadan insanlık olmaz. Dünya üzerindeki bütün tarihlerin ana arterlerinde Türk ve Türk dünyasının töresi, yaşayışı ve bir o kadar da anlayışı vardır.

İslamiyet bile, kokuşmuş Arap dünyasının elinde tarumar olmaya yüz tuttuğu bir dönemde; Türklerin Müslüman olmasıyla bambaşka bir evrime girmiş ve Dünya üzerinde Cihan Şumul bir din olmuştur. Gerek yaşam, gerekse Türk töresinin İslam değerleri içerisinde erimesi ile bütün meşakkatli yaşam Türklerin buruk mutlulukları içerisinde arşa varmıştır. İşte böyle bir milletin soykırım yaptığını söylemek abesle iştigaldir.

Almanların Hitler’i, bütün kavramlarını “yalan” üzerine kurarken, İngilizler, İspanyol ve Portekizliler de yeni dünya Amerika’da çıkarları için savaşırken; bu vatanın asıl sahipleri olan Kızılderililerin yok edilmesi ile yeni bir dünya kuracaklarına inanarak “soykırım” yapmışlardır. 100 yıl savaşlarına benzeyen iç savaşları boyunca hala kabullenemedikleri “siyahi Köleleri” kullanan, onların uyanması ise gözlerini Kızılderili olanlara çeviren “Barbar” yeni dünyalılar, yüzyıllardır başkalarına yüklemeye çalıştıkları “soykırımlarını” hep başkalarının sırtına yükleme derdine düşmüşlerdir.

Hitler’in gaz odalarında katlettiği Yahudilere kucak açan Osmanlı bile, İngiliz casusların oyunları ile “Dünya hakimiyetlerini” Türk toprakları üzerinde kurmak için, kendilerine kucak açan insanları bile katletmeye yönelmeleri manidardır. Çünkü onların yeni ahitlerinde “kendilerinden başka milletler, Yahudilerin kölesidir”. Ermeniler de Yahudiler gibi “Ekmek yedikleri çanağa pisleyerek”, dün Azerbaycan Toprağı Karabadağ’da yaptıkları katliamları unutarak, Türk dünyasına saldırmayı adet haline getirdiler. Düne kadar bütün diplomatlarımızın öldürülmesinde parmağı olan bu güruha, ne yazık ki Avrupa dünyası da sahip çıkmaktadır.
İşte, dünyanın arızalı kavimleri olan, kendi peygamberlerini bile yalanlamaktan, öldürmekten çekinmeyen bu ikili; ABD devletlerini idare etmenin yolunu bulmuşlar, dünya devletlerine milyonlarca liralık sermayeleri ile kök söktürmektedirler. Biz bunları biliyoruz. Ama sabırlı bir millet olmamızdan ve kin gütmek yerine unutmayı tercih etmemizden dolayı hep hedefte biz varız.

Lakin Türk’ün ayranını kabartmasınlar!.. O zaman Ermeni Asala Terör Örgütünün başına gelenler, bir gecede lobilerinin başına gelebilir…
Dün kendi topraklarında Kızılderili katliamı ile kan dökmeye başlayanlar, Horaşimo’da, Irak’ta, Afganistan’da, Cezayir’de, Yemen’de, Vietnam’da, Kore’de milyonlarca insanı katlettiklerini ne zaman unuttular acaba? Conilerin Irak’ta esirlere yaptıkları hala gözlerimizin önünde. Ve son olarak PKK sürülerine masum insanları yurtlarından topraklarından ederek, sözde kurdurmaya çalıştıkları terör devleti burnumuzun dibinde..

Velhasıl-ı Türk’e “soykırımcı” diyerek, aşağılama yolunu seçenler, bir gün olur o büyük sabrın arkasından müthiş bir tokat yiyebilirler. Dünyaya medeniyet götüren, Avrupa’ya tuvaleti ve temizlik için hamamı öğreten bir milletin; Anadolu topraklarında hala 72 milletten kişilerin huzur içinde yaşamasını sağlayan bir devletin “soykırımcı” olarak nitelendirilmesi abesle iştigaldir.

Yaşı geçmiş bir bunağın “seçim sözü” olarak verdiği bir söz ile Türk Milleti lekelenmez, Yeter ki cevabını mantıklı ve yerinde verebilmeliyiz. Böyle olursa, tarihin tozlu sayfalarındaki belgeleri de Dünya’ya anlatarak, bu açıklama ile komik duruma düşenlere gereken cevabı verelim.

Nihayetinde halis niyetli bir Milletiz. Kin tutmaz, aman dileyene el kaldırmaz, düşman bile olsa soframızı açarız. Ama haddini bilmeyenlere de, gereken cevabı veririz. Yeter ki, artık ayranımızı kabartmasınlar. 1974’deki Kıbrıs Harekatı yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın teminatıdır…
Esen Kalın…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

ihtiyar delikanlı   -  Bağlantı 2 Mayıs 2021, 23:39

.hikmeti ilahi islamiyet türklerin elinde geniş yer bulmuş ve türkler onun sayesinde cihan imparatorlukları kurmüş.tersinden bakarsak türkler olmasaydı da ,dinin sahibi Allah dinini elbette başka milletletlerle yükseltirdi.

Ece urhan   -  Bağlantı 28 Nisan 2021, 15:19

Soykırım söylemi kesinlikle yanlış ve yalan. Ama sizin bir insana ( her kim olursa olsun ) yaşı geçmiş bunak demeniz de bir o kadar yanlış. O yaş grubundaki herkese yaşı geçmiş ve bunak dediğinizin farkındasınızdır umarım. Söyleminiz ganlış. Çirkin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı