REKLAMI GEÇ

MADEN İŞÇİSİ ARANIYOR!

15 Mayıs 2014 Perşembe

Geçtiğimiz günlerde, Manisa Soma ilçesinde bulunan maden işletmemizde, ihmallerimiz sonucu meydana gelen kaza nedeniyle vefat eden ve sayılarından emin olamadığımız işçilerimizin yerine geçmek ve ölümüne çalıştırılmak üzere 500 civarı işçi alınacaktır.

Özet Bilgi

ASGARİ ÜCRET + SGK + YOL + YEMEK + ÖLÜM

Aranan nitelikler

– Herhangi bir eğitim ya da eğitimsizlik seviyesinde.
– Her türlü şartta ve mesai süresinde çalışmaya hazır, nazır, mecbur.
– Ölümün, madenciliğin fıtratında olduğunun bilincinde.
– Tercihen “kaderci”

İşletmemiz personellerine sağlanacak olanak ve fırsatlar

– 4 saat fazla mesai ile çalışma arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurma ve kaynaşma fırsatı bulurken, büyük olasılıkla alamayacağınız fazla mesai ücretleri sayesinde çeşitli harcama hayalleri kurabilme olanağı.

– İşletmemizin “kesintisiz kar elde etme” politikası doğrultusunda, vakit kayıplarının önüne geçebilmek amacıyla vardiya değişimlerinin maden ocağının derinliklerinde yapılması ile adrenalinin sürekli üst seviyelerde tutulması, kazalara tüm ekip arkadaşlarınızla birlikte maruz kalabilme olanağı.

– Çalışma arkadaşlarınızla sadece iş arkadaşı olmakla kalmayıp; toplu bir şekilde yer altında mahsur kalabilme, yaralanabilme, hastaneye kaldırılabilme hatta birlikte ölebilme fırsatı.

– 18 yaşını doldurmamış ama yanınızda olmak isteyen; kuzeniniz, yeğeniniz ya da çocuğunuzla birlikte çalışabilme, oluşabilecek bir kazada birlikte yaralanabilme hatta birlikte ölebilme olanağı.

– İş yerimizin, haber ajansları tarafından parlatılması ve yüceltilmesi gibi PR faaliyetlerimiz ile; ölmez sağ kalırsanız şahsınızın, ölürseniz ailenizin ve yakınlarınızın onore edilmesi, mükemmel bir işletmede çalışıyor olma sevincini ve gururunu yaşayabilme olanağı.

– Bir şekilde üniversite bitirebilmiş akıl yoksunu “danışman-profesörler” tarafından, daha önce bizzat ölmedikleri halde, ailenize ve yakınlarınıza ölümünüzün detayları ile ilgili bilgi verilmesi, özenilecek derecede “tatlı bir ölüm” yaşadığınızın vurgulanması ile ölmüş dahi olsanız gıpta ile bakılan bir kişi olma fırsatı.

– Siz ölmeden önce, siz tam ölürken veya siz öldükten sonra, ölümünüzün istatistiksel olarak gayet olağan ve sıradan olduğundan bahsederek; ölmemişseniz sizin, ölmüşseniz yakınlarınızın yüreğine su serpme görevinin; anayasa profesörü ya da eşdeğer pozisyonlarda üst düzey görevliler tarafından yerine getirilmesi.

– İşletmemizde bir kazamıza maruz kalmanız ve vefat etmeniz halinde; hükümetin üst düzey bürokratları, bakanları, şanslıysanız bizzat başbakanı tarafından; sakat kalırsanız gazilik, ölürseniz şehitlik makamı ile onurlandırılabilme olanağı.

“Düşük Ücret – Yüksek Risk” felsefesini benimsediğimiz işletmemizde, büyük olasılıkla kısa süreli olarak ailemizin bir üyesi olmak istemez misiniz?

Bir şekilde öleceksiniz; evinizde ecelinizle ya da trafik kazası gibi sıradan bir nedenle ölüp gitmektense; yukarıda detayları yazılı iş ortamımızda çalışarak heyecanlı bir iş hayatı sürdürebilir, ölüm halinde şehitlik mertebesine yükselebilirsiniz. Bu iş fırsatını kaçırmayın..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı