REKLAMI GEÇ

Perşembenin gelişi

1 Şubat 2012 Çarşamba

Çarşambadan belli olurmuş perşembenin gelişi. Haftalardır yazdıklarım, anlattıklarım, söylediklerim Elazığ maçında bir kez daha gün yüzüne çıktı, apaçık görüldü. Başkan ve yönetim kurulu da görebildi mi acaba? Hakem hataları asla bahane olamaz.

Tatilini bir türlü bitiremeyip takıma geç katılan Gohou’nun formsuzluğu Göztepe maçından sonra Elazığ maçında da puan kaybetmemize sebep oldu. Neden bir alternatif golcümüz yok? Bakın nelere mal oluyor!  İlk altıyı hedeflerken, Kasımpaşa maçından sonra, artık düşmeme, 1. ligde kalabilme mücadelesi vereceğiz. Şimdi nerede bu çok bilenler?

Yönetim kuruluna da sesleniyorum; sadece iyi niyetle can siperhane çalışmak yeterli olmuyor. Akıllı ve doğru hamleler yapabilmek de gerekli! Ama maalesef yapılamadı. İyi niyetle inşallah buradan da düşmeyiz.

Devre arası yapılan transferler bir nebze Dilaver hariç, Caner paşa, Duısburg kaplanı Haluk ne verecekler ne katkı sağlayacaklar? Sözde play-off’u hedefleyen bir takımın transferleri bunlar mı olmalıydı?

Teknik direktörümüz Osman Özköylü yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Mevcut kadro ile ancak bu kadar top oynanabilinir. Önümüzdeki sezon da Osman hocayla yola devam edilmeli diye düşünüyorum.

Geçen hafta içinde istifa eden sayın yöneticimiz Osman Zurlu, ister misiniz haziran ayında kongrede başkan adayı olsun! Hiç şaşırmam. Denizlispor da başkancılık oyunları böyle oynanmıyor mu?

Sevgili okurlar gerçekten çok üzülüyorum. Ülkemizin 8. büyük ekonomisi olan Denizlimizin futbol takımının içinde bulunduğu durum gerçekten çok üzücü! Hala çözüm yok, hala bir ışık, ileriye dönük umut görünmemekte. Makûs talih Denizlispor’ a karşı yine galip.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı