REKLAMI GEÇ

SORUYORUM!

27 Aralık 2011 Salı

Öğrendiğimizde şok yaşayıp donup kaldığımız, buruklaştığımız, bizi çok üzen kaybettiklerimiz olmuştur yaa … işte; Sedat Acar’ı kaybetmek bu duyguların hepsini yaşattı bana. Mekanın cennet olsun Sedat Amcam. Eşi, Pembe Teyzem, kardeşlerim; İlke ve Çağdaş
Allah’ım sizlere uzun ömürler versin. Başımız sağ olsun !!!

Sayın Başkan Kıbrıslıoğlu çok açık konuştu. İstifasını da verdi. Denizlispor’ da işler yine arapsaçı. Olanlar çok düşündürücü!!! Başkanı bazı serzenişlerde bulunarak istifa eden Denizlispor’un yönetim kurulu başkanını yalanlayarak, başkanının serzenişte bulunduğu makamdan özür dilemesi ilginç. Horozlar, kendi içinden başkan tayin edip göreve devam dedi.Vah benim horozum. Takımım. Denizlispor’um! Bir türlü makus talihini yenemiyor(uz)!!!

Benim için, Denizlili için, Denizlispor’lu için; Hasan, Salih, Yurdal önemli değil. Hedeflenen başarıyı yakalamak önemli. Mevcut düzene bakın sevgili Denizlispor’lular, ya Hasan Başkan ve istifa eden yöneticilerimiz yanıltıcı, ya da göreve devam eden yönetimimiz ve belediye başkanımız yanıltıcı. Camiamız için ne kadar da acı! İki haftadır yazılarımda umutlanmaktan, umutlardan bahsediyorum. Umutlar, Kaf Dağı’nın ardındaymış meğer. O kadar çok soru işareti var ki.

YURDAL DUMAN’A SORUYORUM
Sayın Başkan Yurdal Duman, yönetiminizde, birlik beraberlik ve kenetlenmeyi sağlayabilecek misiniz? Siz, kimlerden ne gibi destek sözü ve garanti aldınız? Hasan Başkan’ın yapamadığı ancak sizin yapacağınız nedir? Yoksa, siz de altı aylık nöbetçi başkan mısınız? Transferi nasıl halledecek siniz? Kaldı ki söz kesilen kaleci Yavuz ile golcü Adem Büyük’ü bu kargaşada kaçırdık. Nasıl telafi edecek siniz?

OSMAN ZOLAN’A SORUYORUM
Sayın Belediye Başkan’ım Osman Zolan, neden Sayın Kıbrıslıoğlu’na verdiğiniz destek sözünü tutmadınız mı? Ya da siz sözünüzü tuttunuz da o zaman Kıbrıslıoğlu neden istifa etti ve neden o açıklamaları yaptı? Sizin için asıl hedef, şampiyon Denizlispor mu ? Yoksa yükselen trend olmasını istediğiniz Denizli Büyükşehir Belediye spor mu?

Bakınız sevgili Denizlispor’lular, 2011 yılı kayıp yıl oldu. 2010 yılına göre borç da arttı. Bank Asya‘da devam edersek kulübün mali yükü, bu sefer 2011 yılına göre artış gösterecek. Başkanlık oyunlarını artık bırakıp, kulübü yönetmek gerekir. 2012 yılı inşallah özlediğimiz , görmek istediğimiz resmi bize gösterir. Hayırlı seneler…!!!

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı