REKLAMI GEÇ

TELEPATİ

1 Temmuz 2019 Pazartesi

Hiç daha önce varlığından bile haberdar olmadığınız birisiyle anlaşılmaz bir zihinsel bağlantı yaşadınız mı?  Hiç bir şey söylemeden başkasıyla konuşabileceğinizi hissettiniz mi? Hatta bazen, yıllardır görmediğiniz birini düşündüğünüzde, onunla karşılaştınız, ziyaretinize geldi ya da telefonla aradı mı? Ya da her zaman birini düşündüğünüzde, o insan hep geldi ya da bağlantı kurdu mu sizinle? Ki bu sonuncusu oluyorsa, bu insanı bir kenara yazın,  sizin için ruhsal açıdan önemli bir ruhtur ve onu dikkate alın. Sizin için bu tür insanların varlığı ne kadar çok sayıda ise, o kadar ruhsalsınız ve o derece yüksek titreşiminiz var demektir.

İnsan beyninin mucizelerinden biri olan telepati, uzay ve zaman kavramlarına meydan okuyor ve en küçük bir sözlü konuşmaya ihtiyaç duymadan insan iletişimine olanak sağlıyor.

Bilimsel açıdan telepatik mekanizma, fiziksel ve metafiziksel olarak iki bakış açısı ile açıklanabilir.

Fiziksel mekanizmada, iki insanın dalga formlarının, dalga boyu ve frekansı aynı ise, telepatik bağlantı kurulabiliyordur.

Metafiziksel mekanizmada, iletişim köprüsü iki tarafın da üçüncü gözleridir ve üçüncü gözler arasındaki bağlantı ile birbirlerine bağlanırlar. Telepatik mesaj bu şekilde karşılıklı olarak değiştirilir.

Düşünce dalgaları alfa seviyesinden daha yüksekse, bir tane mesajla bile birçok insanla telepati kurabilirsiniz.

Telepatinin aşağıdakileri içeren birçok kullanımı vardır:

Sınırsız olarak tüm yaratıklarla ve yaratılanlarla telepatik bağlantı kurulabilir.

Doğaüstü varlıklarla ilişkiler kurulabilir (ruhlar, melekler, başka boyut varlıkları gibi).

İnsan olmayan fiziksel varlıklarla (hayvanlar, bitkiler ve nesneler) bağlantı kurulabilir.

Hatta bazı insanlar normal hayatlarında ve günlük iş hayatında bile telepati yapmaya alışkındırlar, bilerek ya da farkında olmaksızın.

Daha fazla telepatik yeteneğe sahip olanlar ise büyük ruhsal varlıklarla ve metafizik alemdeki büyüklerle ilişkiler kurabilirler.

Bugünkü teknolojiyle,  telepatik mesajlar gönderebilen cihazlar bile var artık.  Bu cihazlarla gezegenin tamamına telepatik mesajlar gönderiliyor ve bu mesajlar iyi niyetli ya da kötü niyetli olabiliyorlar. Çok yazımda, bir çok defa yazdığım gibi, karanlık güçlerin, tüm insanlığı parmağında döndürmesi çok da zor olmasa gerek! Biz sıradan insanlar uyanmadıkça! Yine, iki insan derin bir telepati ile birbirlerine bağlı ise, en büyük okyanuslar bile iletişim kurmalarına engel olamaz. Bir telepatik bağla bağlantıları olan iki kişi, her zaman ve her yerde birbirini hissedebilirler.  İnsan beyni bu tür mucizeleri gerçekleştirebilen müthiş bir şaheserdir işte…

Telepati, tek yönlü veya iki yönlü de olabilir. Yani telepati alınabilir yada verilebilir, gönderilebilir. Ancak tek yönlü olarak telepatik alımı oluyorsa, bu tür telepatiye aslında “akıl okuma” da denebilir.

Eğer sizinde biriyle ya da bir çok insanla telepatik bağınız varsa, aşağıdaki işaretlerin size de tanıdık geleceğinden eminim:

Onunla konuşmaya başladığınızda, çok fazla titreşim alıyorsunuzdur.  Diğerleri gibi, sizinle ilgili neler hissettiğini göstermek için olumlu ya da olumsuz duygularını ifade etmek zorunda değildir. Siz onun ne düşündüğünü zaten biliyorsunuzdur, düşüncelerinizi açığa vurmasanız bile o da sizi net olarak anlayabiliyordur. Hatta, görmediğiniz halde bile size yaklaştığını hissedebilirsiniz. Bazı şeyleri saklayıp bilmenizi istememeleri boşunadır, siz zaten anlarsınız.

Sevdiğiniz birinin tehlikede olduğunu, uzakta olduğu halde sıkıntısını, huzursuzluğunu hissediyorsanız bu da bir çeşit telepatidir. Hatta acılarını bile onları görmeden sezebilirsiniz.

Birine aşık olduğunuzda da bir sessizlik ve yoğunluk yaşanır önce; bu sessizliğin sevgi ve şefkatle dolu olduğunu hissedersiniz ve bu durum gittikçe derinleşir. Gerçek aşklarda bir süre sonra telepati devreye girer ve hiç konuşmadan bile tam bir konuşma hali ortaya çıkar.

İki insan arasındaki telepatik bağlantı mucizelerden başka bir şey değildir. Keşke insanoğlu zihinsel yeteneklerini anlayabilse ve onları daha büyük iyilikler için kullanabilse…

İşte o zaman, yaradılışın öz kaynağı olan sevgi ve şefkat dalgası dünyayı kuşacaktır…

Şimdi size, sevginin ve şefkat dalgasının gezegene yayılması ve kendinizi geliştirmeniz için, bir telepatik egzersiz( düşünce iletimi) tekniği veriyorum.

Bu egzersizi yapmak için önce sessiz ve loş bir yerde rahatça oturun, gözlerinizi kapatın. Vücudunuzu  gevşetin, sonra tüm aklınızı ve zihninizi yavaş ve derin nefesler alarak sakinleştirin. Nefesinize odaklanın ve sadece nefesinizi dinleyin. Tüm gelen düşünceleri izleyin. Bırakın gelsinler ve gitsinler. Düşüncelerinizle savaşmayın. Eğer doğru egzersizleri yaptıysanız, bir süre sonra zihniniz rahatlamış olacaktır. Tüm düşünceler gelip gittikten sonra illaki  bir boşluk oluşacaktır. İşte bu boşlukta, iyi bir düşünceyi oluşturup oraya yerleştirmelisiniz. Bütün bu adımları tamamladıktan sonra düşüncenizi aktarmaya hazırsınız demektir…

İlk önce, telepati ustalığınızı yavaş yavaş artırmak, daha ağır, daha zor egzersizler yapmak ve özgüveninizi güçlendirmek için basit konular üzerinde çalışın.

Şimdi oluşturduğunuz düşüncenizi sevdiğiniz ve size yakın olan birine göndererek, tek yönlü telepatiye tanık olabilirsiniz artık.

Her gün bir ödev gibi yapın bunu, düzenli olarak sabah akşam…

Ustalaştıktan sonra; sadece kendiniz için değil! Gezegene olan borcunuzu ödemek üzere, tüm gezegene, insanlara, hayvanlara, canlı ve cansız varlıklara, sevginin ve şefkatin mesajını iletmeyi unutmayın…

Bütün evrenin sizin katkılarınıza ihtiyacı var…

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Adile ÇAKA   -  Bağlantı 11 Mart 2022, 14:11

SEVGİ…Sonsuz teşekkürler!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı