REKLAMI GEÇ

BİR CUMARTESİ YAZISI

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Sürekli ciddi konulardan bahsedecek değiliz ya. Bugün Cumartesi ve bende light konulara gireyim dedim. Şu bir iki gündür çevremde gözlediklerimi sizlerle paylaşmak istedim.


 


CHP’nin toplu fotosu


CHP İl Yönetiminden istifalar oldu. Ardından Habertürk Temsilcisi Hacı Selamoğlu haberi merkezine geçmek için fotoğraf arar oldu. CHP’nin toplu fotosu lazım. Aradı arşivinde bulamadı. Kolay yolu seçti. Selami’den istedi. Selami “yok” dedi. “Yok” cevabı üzerine Hacının yorumu ilginç oldu “Yıllardır CHP’liyim diye ortalıkta konuşur durursun bir toplu foto bile yok elinde” Hacı Selamoğlu sonra kendisine has bir şekilde konuştu “Olmazsa ben bu adamları çağırsam tekrar bir araya getirsem ve CHP’nin önünde çeksem olmaz mı?”    


 


DHA’nın mobil ilçe muhabiri


DHA’nın Denizli Temsilciliği son bir haftadır oldukça yoğun. Nazilli’de haber var. Gidiyorlar. Uşak, Buharkent, Tavas derken ekip yoruldu. Bu ilçelere giden kişi de DHA’nın kıdemli yüksek muhabirlerinden Ferah Işık. Işık’ın gazeteciler arasındaki yeni lakabı ise “Mobil ilçe muhabiri”


 


“baba” dedi “baba”


8 aylık bir kızım var. Son günlerde dillendi kendi kendine bir şeyler söyleyip duruyor. Eşim çalıştığı için gündüzleri kızıma bakan annem bol bol çalıştırıyor kızımı. “Hadi kızım baba …baba.. baba..baba” eeee yanında sürekli baba diyen biri olunca çocukta ister istemez bu kelimeyi kullanmaya başladı. İşin ilginç ve komik yanı kızım her şeye “baba” diyor. Kızarken de “baba” gülerken de “baba” tabi bu kadar “baba” deyince akşamları da şöyle bir sahne yaşanıyor eşimle aramda “Al kızını kucakla, ne de olsa hep baba diyor”


 


Emekliye yardım


Erken emeklilerden olan ama hala canla başla çalışan DRT Genel Müdürü Mustafa Kaya’yı Çınar’da gördük. Telaşlı bir şekilde yürüyordu. “Abi hayrola” deyince “Emekli maaşımı çekmeye gidiyorum” dedi. Yanımda NTV’den Sedat Kurt vardı lafı anında yapıştırdı “Abi çekerken yardım ister misin? Yaşlısın ya”  


 


Lost çılgınlığı


5 yıldır hayatımda olan Lost dizisi yine tatile girdi. Amerika’da başlayan ülkemizde de kısa sürede sevilen bu dizinin bende müptelasıyım. İlk zamanlar konuyu anlama güçlüğü çeken herkes dizi ilerledikçe konulara daha hakim oldu. Bir bölüm biterken diğerini iple çekti. Geldik 5. sezona bu sezonda geçen haftaki final bölümüyle yine tatile girdi. Şimdi 6. ve son sezon bekleniyor. Son final bölümünü izlerken önce yanıma MEDYA S’den Selami geldi. “Ben bu diziyi izlemeye başladım ama sarmadı” ardından Habertürk’ten Hacı Selamoğlu’nun cümlesi ilginçti “Bende arkadaşımdan ilk dört sezon bölümlerini aldım, izlemeye başladım ama hiçbir şey anlamadım. Üç beş bölüm izledikten sonra bıraktım. Bunun konusu ne yaaaa”

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı