REKLAMI GEÇ

Hakan KUTLU olsun

27 Ekim 2009 Salı

Denizlispor’da yeni bir dönem başlıyor. Erhan Altın, Nurullah Sağlam’ın ardından şimdi de Hakan Kutlu ile anlaşıldı.
Erhan Altın üç haftada alınan kötü sonuçların ardından görevden alındı. Yerine ise Nurullah Sağlam geldi. Sağlam ise 6 hafta sonunda istifa etti. Takım bu süreçte Ankaraspor’u hükmen mağlup etmesi dışında galibiyet alamadı. Son Kasımpaşa maçında takımın başında sahaya ise Genel Menajer Özhan Çetin çıktı. Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor’da Başkan İpek, Hakan Kutlu ile İstanbul’da buluştu ve anlaştı. Kutlu imzayı attı ve çalışmaya başladı. İmza töreninde genel anlamda mutluluk hakimdi. Yöneticilerin yüzünde Kutlu’ya müthiş bir güven duygusu olduğunu gözlemledim. Kutlu’da açıklamalarıyla inanı beni tatmin etti. Kendisine inanılmaz bir öz güveni var. Bunu onu dinleyince sizde göreceksiniz.

Peki Kutlu Denizlispor için ilaç olacak mı? Bunu hep birlikte göreceğiz. Temennim tabiî ki başarılı olması. Ligin ilk yarısının bitmesine sadece 7 hafta kaldı. Bu yedi haftanın üçü Denizli’de dördü ise deplasmanda. Denizli’de İ.B.B., Antalya ve Trabzon rakip. Deplasmanda ise Eskişehir, Ankaragücü, G.Birliği ve G.Antep ile karşılaşacak Denizli. Özellikle Ankaragücü ve G.Birliği karşılaşmalarında Horoz iki hafta üst üste deplasmanda olacak. Kalan yedi haftada alınabilecek toplam puan 21. Horoz ne alır? Bence 12 puan toplanabilmeli. Ligin ilk yarısını 19-20 puan gibi bitirmek şart. Peki alınabilir mi? Bence alınabilir. Seyircinin desteği ile birlikte içerideki üç maçın ikisi alınmalı. Deplasmanlardan da altı puan alınırsa bu iş olur.

Horoz’da yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Tribünlere de bir çağrım var buradan. Yeni teknik direktörü bağrınıza basın. Ankaragücü’nde futbol ve teknik adamlık döneminden hatırladığım kadarıyla Hakan Kutlu hırslı, ama bir o kadar da duygusal bir insan. Zaman destek zamanı. Kutlu ve ekibi desteklenmeli. Taraftarlar Denizlispor’un çok daha zor durumlarında hep 12. adam gibi davrandılar. Bu takım son 5 sezonun dördünde düşmemeye oynayıp bunu başardıysa bu başarıda taraftarların da inanılmaz katkısı var. Bunu kimse inkar edemez. Öyleyse Kutlu ile birlikte sizde iş başındasınız.

Gelelim Kutlu ile ilgili anekdotlara… Kutlu aynı futbol oynadığı dönemde Ankaragücü formasını giydiği gibi teknik direktörlük döneminde de şimdiye kadar sadece Ankaragücü’nde çalıştı. Bu Denizlispor için bir handikap olarak gözükse de genç teknik adamın hırsı ve başarma azmi bir artı olarak gözüküyor. Çiçeği burnunda hoca Kutlu, Antep ve hafta sonu oynanacak İstanbul B.B karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkacak.

Peki gelelim Hakan Kutlu kimdir? İşte size çiçeği burnunda hocanın öz geçmişi.
Hakan Kutlu 14 Ocak 1972 yılında Amasya’da doğdu. Yaklaşık 15 yıl boyunca Ankaragücü formasını giydi. Bu dönem içinde defalarca üç büyük takımdan teklif almasına rağmen, Ankaragücü formasını giymeye devam etti. 2006 – 2007 sezonunda futbolu aynı takımda bıraktı. Ankaragücü’nde futbol oynadığı süre boyunca 6 başkan gördü.
2007 – 2008 sezonun da ise Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın tarafından futbol takımının başına geçirildi. İlk sezonunda takımı ligi 8. sırada tamamladı.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı