REKLAMI GEÇ

HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Bu yıl tatile çıkıp çıkmayacağımız belli değil. Kriz var ya… uzun bir tatilin olup olmayacağını henüz kestiremezken (eşim planı kesin yapmıştır gerçi de) hafta sonu kaçamağı yapalım ve henüz 10 aylık olan kızımla denizi güneşi kumsalı tanıştıralım istedim.

Kuşadası’ndayız. Davutlar tarafında. Yolda Söke’ye kadar tek tük araba görünce “tamam. kriz tatili de vurmuş” dedim içimden. Söke Kuşadası – Didim yoluna sapınca düşüncemin ne kadar yanlış olduğunu kavradım. Aman Tanrım o ne trafik öyle…
HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI.

Davutlar’a birkaç kilometre yakında olan (bölgenin adını bilmiyorum) kilometrelerce sitenin yan yana olduğu bölgede kardeşimin konuşlandığı eve girdik. Herkes orada. Plakalara baktım. Türkiye’nin dört bir yanından insan var. Antep, Trabzon, Artvin, Kırklareli var oğlu var.
HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI.

Kardeşimle bir alış veriş merkezine gittik. Otoparkı dolu. Park edemedik arabayı. Uzak bir yere koyduk. Öğle saatleri güneşin en kızgın anı insanlar oluk oluk akıyor. Alış veriş merkezine girenler çıkanlar inanılmaz bir sirkülasyon var.
HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI.

Kuşadası’na gitmeyeli birkaç yıl olmuş. Davutlar’a da öyle. Dağ taş ev olmuş. Adım atacak yer kalmamış. Oteller yok ama her yer site. Denizin mavisi ardından sitelerin beyazlığı yeşil kalmamış memlekette. Daha ilginci bunların yüzde 10’u son 7 ay içinde yapılmış.
HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI.

İki günde gözlemlediğim herkes tatil için para ayırmış. İnsanlar oluk oluk tatil bölgelerine akmış. Kriz yok. Tatile yok. Dönsünler herkes evine krize devam. Aynı edebiyat devam. Kriz var paramız yok. Ödemeler ??? Onlar beklesin…Siz tatilinizi yapın herkes bekler…

HANİ PARA YOKTU KRİZ VARDI. KRİZ BAHANE TATİL ŞAHANEEEE…..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı