REKLAMI GEÇ

İYİ BİR BAŞLANGIÇ

31 Ekim 2009 Cumartesi

Sezon başından bu yana milli maç aralarının ardından “Hadi iyi bir başlangıç olsun” deyip durduk. Ama Denizlispor bu araları iyi değerlendiremedi ve istediğimiz o patlama o galibiyet bir türlü gelemedi.

Takım geçen yılki takım, kadro aynı hatta üstüne takviye yapıldı. Bangoura aynı, Angelov, Roberts bu oyuncular aynı oyuncular ama nedense bir türlü istenilen oyun ve goller gelmiyordu. Ama basın mensupları basın tribününde kendi aralarında yaptıkları yorumlarda “Bu takım yakında birine patlar ama kime” diyorlardı. Nasip Gaziantep’e imiş. 90 dakika berabere bitti. Cenk tuttu, ardından uzatmada Angelov attı ve ortaya 4-1 gibi farklı bir sonuç çıktı. Rakip ise kısa bir süre önce Fenerbahçe’yi 2-1 yenen Gaziantep olmasına rağmen. (Bir itirafta bulunayım. Uzatma başlayınca Yeni Asır’dan Ufuk Soyhan ile köfte ekmek almaya gittik. 8 dakikada 5 gol olmuş. Hiçbirini göremedik)

Şimdi sırada İstanbul Büyükşehir Belediye maçı var. Rakip eksik biz ise tam kadroyuz. Kendi sahamızda seyircimizle birlikte bu takımı yenmeye çalışacağız. İ.B.B’ye son yıllarda şansımız tutuyor. İçeride deplasmanda sürekli galip geliyoruz. Bu haftada galip geleceğimizi düşünüyorum. Antep maçıyla kupada iyi bir başlangıç yapan Horoz, bu kez yeni hocası ve farklı kurgusu ile rakibini sürklase etmek isteyecek. Bunu yapacak gücü var mı? Bence var. Arkasında itici gücü olan taraftarı da olursa (Bence Antep maçının farklı kazanılması seyircinin de tekrar kazanılması demek) deymeyin Horoz’un keyfine olur.

Teknik Direktör Hakan Kutlu kısa bir süre önce göreve başladı. Tabi elinde sihirli değnek yok. Ama futbolunda dili bir. Kurmayları ile birlikte kim ne yapar? Ne eder? Sanırım hafta içi konuşulmuştur. Murat Hacıoğlu’nun solbek oynayamadığı Roberts’ın sol kanatta oynayamayacağı herkes tarafından görüldü. Hacıoğlu Antep maçında gerçek yerinde oynarsa ne yapacağını gösterdi. Aynı cümleyi Roberts içinde söyleyebiliriz. Bu oyuncuların iyi oyunu bence ülkenin en iyi forvet oyuncularından biri olan Angelov’un da performansını katladı. İyi bir maç olacak ve Denizli kazanacak diye düşünüyorum. Kupada iyi bir başlangıç yapan Denizli ligde de iyi bir başlangıç yapacak Kutlu hoca ile…
Haydi hayırlısı………..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı