REKLAMI GEÇ

KANINIZI TEMİZLEYİN

2 Ekim 2017 Pazartesi

Kan temizliği, vücuttan toksinlerin dışarı atılmasında ve sağlıklı yaşam için kaçınılmazdır. Kanın sağlıklı ve kan dolaşımının iyi olması, vücudun savunma sistemi ile yakından ilişkili olduğundan hastalıklarla mücadele için oldukça önemlidir.

Kan, oksijen ve gerekli bütün besinleri hücrelere taşır ve gereksiz olan atık ürünlerin ve toksinlerin hücrelerden dışarı atılmasını sağlar. Anlaşıldığı üzere kanın temizlenmesi akciğer, karaciğer, kan hastalıkları, cilt problemleri, mide ülseri, bağırsak problemleri, iştahla ilgili problemler, kalp ve böbrek problemleri, kadın hastalıkları, hafıza kaybı, yüz de su toplaması (ödem), göz altında oluşan torbalar, diş ve diş eti problemleri gibi birçok hastalığın önlenmesinde önemli bir rol oynar.

Kanı en kolay, en ucuz ve en kısa zamanda nasıl temizleyebilirsiniz?

Kanı temizleme yollarından birisi yağ tedavisidir. Bu tedavi çok eski bir tedavi yöntemidir.

Bu tedavi için kullanılan yağın kalitesi çok önemlidir. Isıya, ışığa maruz kalmamış, soğuk sıkım natürel sızma zeytin yağı veya Hindistan cevizi yağı veya susam yağı kullanılır.

Yukarıda saydığım yağlardan bir tanesi bir yemek kaşığı, sabah aç karnına ağız içine konur, yutulmaz. Sonra ağız içinde 3-5 dakika tükürükle beraber çalkalanır ve gargara yapılır. Bu işlem ağızda doğal olarak bulunan enzimlerin salgılanmasını arttırarak, kandan toksinlerin çekilmesini sağlar. Ağızda bulunan bu yağ hiçbir şekilde yutulmamalı ve tekrar kana karışması önlenmelidir. 3-5 dakika gargara yaptıktan sonra ağızdaki bu yağ tükürülür. Tükürdüğünüz yağın köpüklü süt kıvamında, ya da sarı bir renk aldığını göreceksiniz. Bu renk değişimi toksinlerin ve zararlı bakterilerin kimyasal etkileşimi sonucu olur. Bu işlemden sonra, ağzınızın karbonatlı su veya deniz tuzu eklenmiş su ile çalkalanması, dişlerin ve dilin fırçalanması gereklidir.

En iyi sonuç için bu işlem günde iki kez tekrarlanmalıdır. Herhangi bir ciddi hastalık veya soğuk algınlığında, bu işlemi günde üç kez aç karna yapmanızı tavsiye ederim.

Yağ tedavisi karaciğerin ve kanın temizlenmesine yardımcı olan çok eski, geleneksel, basit ve etkili bir tedavidir. Yukarıda belirttiğim şekilde düzenli ve doğru yapıldığında hem vücudun savunma sistemini arttıracak, hem de birçok hastalığın oluşma riskini azaltacaktır.

Sağlıklı ve güzel günlere.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı