REKLAMI GEÇ

PRP İLE CİLDİNİZ GENÇLEŞSİN

15 Şubat 2021 Pazartesi

Yaşlanma, insan vücudunda zaman içindeki değişikleri yansıtan doğal bir süreçtir. Sürecin normal olmasına karşın yaşlanmayı yavaşlatma, önleme ve genç kalmak (anti-aging) için çeşitli çözüm yolları bulunmaktadır. Bunlardan biride PRP’dir.

Yaşla birlikte cildin kalınlığı, kök hücre sayısı, kolajen, elastin, hyaluronik asid miktarı azalır. Böylece, cillte sarkmalar, kırışıklıklar ve kuruluk görülür. Dış ortamlara karşı hassasiyet (yaşlılık lekeleri gibi) artar.

PRP (trombositten zengin plazma uygulaması) ile yüz gençleştirme, “vampir yüz bakımı” olarak da bilinir. Vücudumuzun kendi kendini iyileştirme özelliği kullanılarak cildin yeniden yenilenmesini sağlayan bir tedavi yöntemidir. PRP yönteminde kişinin kendi kanı alınarak santrifüj edilir. PRP uygulamasında elde edilen serum, mezoterapi gibi az miktarda ve yaygın olarak cilt içine enjekte edilir.

Serum enjekte edildiği cilt bölgesinde bir onarım süreci başlar. Cilde PRP uygulanması cildin yaşlanmasını, sarkmaları ve kırışıklıkların önlemesinde önemli bir tedavi yöntemidir. Ayrıca, kök hücrelerin yenilenmesine de katkı sağlar. Bu uygulama yüz, göz çevresi, göz altı morlukları, leke tedavisi, boyun, ellerin üstü, bacak içleri, dekolte bölgesi, saçlı deri ve koldaki sarkmalara karşı olumlu sonuçlar verir. Cildi yeniler ve cildin yaşlanmasını engeller.

PRP güvenli ve uzun süreli hacim etkisi yaratan, cildi doğal yolla uyaran ve cildin doğal görünmesini sağlayan bir yöntemdir. Yüksek memnuniyet sağlar. Bilinen bir yan etkisi bulunmamaktadır. Uygulaması uzman biri tarafından yapılmalıdır.

Sağlıklı ve güzel günlere…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı