REKLAMI GEÇ

Kurt, Denizlihaber.com’u anlatacak

Kurt, Denizlihaber.com’u anlatacak

Türkiye’nin ilk ‘internet gazetesi’ örneklerinden biri olan Denizlihaber.com, geride bıraktığı 10 yıllık serüveniyle Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün 7 kentten 300’e yakın gazeteciyi bir araya getirecek Yerel Medya Buluşması’nda masaya yatırılıyor. Gazetenin yaratıcılarından Sedat Kurt, 29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte meslektaşlarına Denizlihaber.com’u anlatacak.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2012 Salı, 10:07

Yalnız Denizli’nin değil dijital medyada Türkiye’nin ilkleri arasında bulunan Denizlihaber.com, 10. Yılını geride bırakırken, 10 yıllık başarılı geçmişiyle Türkiye’nin dijital yayıncılığının örnekleri arasında.

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından 23.sü Muğla’da gerçekleştirilecek olan Yerel Medya Buluşmaları’nda konu “Yarın için Dijital Çözümler” olunca, masaya yatırılacak örnek projelerden biri de Denizlihaber.com oldu.

Gazetenin yaratıcılarından Sedat Kurt, 29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 7 kentten 300’e yakın gazetecinin takip edeceği önemli etkinliklerin ilk gününde Denizlihaber.com’u anlatacak.

Kurt, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün daveti üzerine, Dijital Medya’nın Yeni Patronları konulu panelin panelistlerinden biri olacak. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın da katılacağı önemli buluşmada ulusal medyanın usta isimleri ve akademisyenler, yerel gazetecilerle bir araya gelecek.

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Manisa, Isparta ve Uşak’tan gazeteciler katılacak. Etkinliğin ilk günü dijital medyanın Türkiye’deki geldiği noktaya yönelik 3 ayrı panel gerçekleştirilecek. İkinci ve son gününde ise yerel gazetecilere, dijital medya projeleri hakkında uygulamalı eğitim verilecek.

Yorumlar

Ahmet Cilasun   -  Bağlantı 26 Kasım 2012, 18:03

Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu