REKLAMI GEÇ

AMMA DA ABARTTINIZ YAHU!

2 Mart 2011 Çarşamba

Muhalefet bazen abartıyor!..

Gazete sayfalarından TV ekranlarına her yer, düzenlenen son kampanyayla ilgili siyasi parti yöneticilerinin eleştirileriyle dolu.

Sanki kıyamet koptu!.

**

Ya STK’lara ne demeli?

Birbiriyle yarış içinde, düzenlenen reklam kampanyasının görgüsüzce, israf ve yanlış olduğunu haykırmakla meşguller.

7 bin küsur liralık maaşını hayır işlerine aktarıyorum diye hava atarken kendi dev posterlerine, başında bulunduğu kurumun bütçesinden misli misli masraf yapılıyormuş da filan…

Tepenize taş düşsün o adam kadar, e mi!..

**

Biz daha bu yılın başında -ayağına dönsün diye oluşturulan- Özel Kalem Müdürlüğü’ne toplam 2 milyon lira kaynak ayırmadık mı?

**

Asistanı var, danışmanı var, sekreteri, odacısı-çaycısı var, şoförleri, korumaları ve hatta avukatı varken, onca personelin yetemediği yerde dışarıdan hizmet satın alsın diye toplam 62 bin lirayı önüne kendi elimizle koymadık mı?

**

Bizi en iyi şekilde içeride dışarıda temsil etsin, kentimizi tanıtsın diye, en kaliteli ulaşımı yapsın, en iyi otellerde kalsın, en lüks lokantalarda yemek yesin, karizma ve imajımıza gölge düşürmesin, şehrimize gelen devlet büyüklerini havai fişeklerle karşılasın, toplu açılışlarda aynı anda 6 yerden canlı yayın yapsın diye doğrudan kendisine bu yıl 432 bin lira bütçe ayırmadık mı?

**

Gelen konukların makamda en iyi şekilde ağırlanması, hoşnut uğurlanması için her türlü tüketime yönelik mal ve malzeme alımı için, çayından çikolatasına kadar, tam 200 bin 100 lirayı al harca, helali hoş olsun demedik mi?

**

Biz değil miyiz icraatlarını açık havadan medyaya kadar her türlü imkanı kullanarak anlatsın diye ona bir çırpı da 2 milyon 500 bin liraya yakın bir bütçe ayıran?

**

Yahu lafını ettiğiniz kampanya elinin tersiyle ittiği maaşının yıllık toplamı bile değil neredeyse.

**

Toplasanız dokuz köprülü kavşaktan daha büyük posterleri, üzerinize üzerinize geliyor diye yaygara çıkartmanın ne anlamı var allasen!.

**

Bir yılda temsil ve tanıtım giderlerine 2 milyon 200 bine yakın, tüketime yönelik malzeme alımı için 16 milyon, çeşitli hizmet satın almak için 50 milyon liradan fazla kaynak ayıran bir kamu kurumunun icraatlarını duyurmak için gerçekleştirdiği mütevazı kampanyanın bir iki yerinde göründü diye, adama bu kadar yüklenmenin altında yatan gerçek ne?

Eleştirinin de bir dozu var!

Böylesine iyi niyetli bir kurumsal tanıtıma, kişi kendi reklamını yaptırıyor diye çamur da attınız ya diyecek laf bulamıyorum size.

Helal olsun büyük başkan!
Siz kulak asmayın bu bindirilmiş kıtalara..

Arkalarında hangi vatan haini kirli örgütler var bilinmez…

Durmak yok, yola devam.

Dün ihracat rekortmeni,
bugün efsane belediye başkanı,
yarın milletvekili,
ertesi gün bakan,
sonra Ya Allah! Bismillah!

Yolun açık olsun Sayın Başkan!..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı