REKLAMI GEÇ

BEN BİLDİM! BEN BİLDİM! BEN BİLDİM!

11 Haziran 2009 Perşembe

CHP, yeni il başkanını belirledi. Hem de tam bir mutabakat ile!


Geçen süreçte bazı meslektaşlarımız her gün birkaç isim açıkladı. Bir gün birini il başkanı yaptılar, öbür gün diğerini.


Ne isim kaldı söylenmedik, yazılmadık, ne cisim…


Sonunda tutturdular ama!


Nasıl da bildiler!


Demişlerdi ama canım, haklarını yememek lazım…


Peki biz ne yaptık?


Sustuk, izledik, önemli olan ortalığı karıştıracak ucuz gazeteci haberlerini yapmak değil, doğru, gerçek bilgiyi aktarmak diye düşündük.


Onu da yaptık, “Ben bildim” demedik ama “İlk kez biz duyurduk” deme şansını yakaladık, hem de sabır, iyi bir araştırma ve bir gazeteci zamanlamasıyla…


www.denizlihaber.com, yayına girdiği ilk günden bu yana birçok önemli gelişmeyi ilk kez, kent kamuoyuna duyurmanın haklı gururunu yaşıyor ve bu nedenle bu denli okunuyor, takip ediliyor.


 


***


Gelelim Zafer Gönenç’e!


Gönenç’in bin bir kılığa girip çıkması şart, görev tebliğ edilir edilmez, vakit geçirmeden…


 


Gönenç hem bıçak olmalı, hem tutkal;


Lakin ayrılıkları birleştirecek bir tutkala, bazı kangrenleri kesecek bir bıçağa ihtiyaç var CHP’de…


 


Gönenç hem ses olmalı, hem sus;


Lakin Denizli bir muhalif tespite, olumlu değerlendirmeye ihtiyaç duymakta ve aynı zamanda parti içinde olup bitenlerin yalan yanlış ama pekâlâ yanlı, basına sızdırılması konusunda da son derece kararlı bir adım atılmaya ihtiyaç duyulmakta…


 


Hem emanetçi olmalı, hem gelecek;


Partinin Şubat ayında gerçekleştirilecek olan olağan kongresine kadar örgütü bir bütünlük içinde ve demokratik koşullarda götürmeli ama görevi bu denli kısa algılamayarak bu olumlu, yapıcı atmosferin devamı için kongrede yepyeni, dinamik ama bugün olduğu gibi herkesin üzerinde mutabık kaldığı bir listeyle bu kez aday da olmalı!..


 


Hem genç olmalı, hem kadın!


Yıllardır kadın kolları ve gençlik kolları için bir kongre yapılmıyor CHP’de! CHP sosyal demokrasinin tek adresi ise, bu açığı da gidermeli ve böylesi bir ayıba dur demeli Gönenç! Yeniden kadın ve genç dinamizmi canlandıracak adımlar atarak belki de olağan kongreyi kadın ve gençlik kolları kongresiyle de birleştirerek bir haftaya yaymalı, kadın ve gençlik kolları da bağımsız, demokratik ortamda kongreye gitmeli, organlarını oluşturmalı il yönetimi gibi…


 


Hem muhalefet olmalı, hem iktidar!


Partisinde herkesin sözüne kulak veren, herkese aynı yakınlık ve sıcaklık duyan, kendi için değil partisi için gerçek, somut ve geleceğe dönük adımlar atan bir iktidar olmalı Gönenç, gerektiğine kendisine bile muhalefet yapacak kadar kuşkucu, halktan yana, kent çıkarlarını gözeten bir siyaset uygulamalı il genelinde.


Ne diyelim Allah kolaylık versin!


 


ZEYBEKCİ’YE GEÇMİŞ OLSUN


Bu arada dün akşam üzücü bir haber aldım. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin ağabeyi by-pass olmuş. Zeybekci, akşam saatlerinde hastane önünde mesaideydi. Yüzü asık, belli ki çok üzülmüş. Ağabey Zeybekci’ye Allah’tan acil şifalar, Zeybekci ailesine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı