REKLAMI GEÇ

KONGRE

7 Mart 2012 Çarşamba

Malumunuz Denizlispor kongreye hazırlanıyor. Mayıs ayında yeni yönetim görev başı yapacak. Herkes gibi ben de ilk oturumda çoğunluk sağlanamayacağını düşünenlerdenim. Zaten son derece yanlış ve geç olan kongre tarihi bu sayede bir hafta daha ileriye sarkmış olacak.

Muhtemelen yine son dakikaya kadar adaylar kesinleşmeyecek. Aslında herkesin bildiği ama bir türlü deklare edilemeyen isim üzerinde son dakikaya kadar uzlaşma zeminleri aranacak.

Siyasi kanat bir yandan bu kaostan nasıl kurtulabileceğinin hesabını yaparken bir yandan da müdahil olmanın tadını çıkaracak.

Tıpkı bu güne kadar yaptığı gibi…

**

Koşullar böyle devam ettiği sürece kim gelirse gelsin bu kongre de Denizlispor camiası için çözüm olmayacak.

Ne zaman adam gibi adamları göreve getireceğiz?
Bu sorunun yanıtı camianın kendi içinde yatıyor. İnsanları sorumluluk almamakla suçlayan camia aslında son kongrelerin pek çoğunda sorumluluk almaktan uzaktı.
Oy kullanmak için el kaldırdıklarında sadece malumun ilanıydı. Asla müdahil olmadılar. Hatta kızdıkları taraftarlar kadar bile taraf olamadılar. Seyretmekle yetindiler.

**

Bu yüzden birileri tarafından atanan yeteneksiz ve beceriksiz insanlar bu kulüpte idareci oldu. Bu yüzden bazıları birkaç ay hava attıktan sonra utanmadan kulübü yüz üstü bırakıp kaçtı. Bu yüzden borçlar birikti, bu yüzden içinden çıkılmaz bir karmaşanın içine sürüklendi kulüp…

**

Eğer siyasi irade son bir karar verecekse artık kendi eksenindeki dalkavukların sözlerine değil, sağlıklı bir değerlendirmeye ihtiyaç duyacaktır. Çünkü bu yanlış yönlendirmeler siyasi kanadı da zor durumda bırakır oldu.

Kamuoyunun sesine de kulak verilmelidir. İsim söylemeyeceğim ama tüm Denizli ilacın hangi başkan olduğunu biliyor… Uzatmanın anlamı yok. Bu isim üzerinde herkesin tek vücut olması zamanı çoktan geldi de geçiyor bile…

**

Diğerlerine gelince; ortaya çıkacak cesareti olmayanlar, insanlarla dalga geçer gibi ‘bir tek ben aday olursam, başkan olurum’ deme cüretini kendilerinde nasıl görüyorlar?

Şaşkınlıkla izliyorum.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı