REKLAMI GEÇ

DENİZLİ HAREKETLİ GÜNLER GEÇİRİYOR

10 Mart 2011 Perşembe

İlimiz her zaman olduğu ülke gündeminde kendine sıkça yer bulmaya, gündem oluşturmaya devam ediyor.

Ocak ayı sonunda Denizli’yi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etmişti. 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde ise sırasıyla “İhracatın Yıldızları 2010” Ödül Töreni ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yapılan aylık basın toplantısı, DENİB ev sahipliğinde Denizli’de gerçekleşti. 10 Mart 2011’de ise Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizi ziyaret ediyor.

“İhracatın Yıldızları 2010” Ödül Törenimiz muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Sayın Bakanlarımız Zafer Çağlayan ve Selma Aliye Kavaf’ın da katıldıkları törende TİM Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi de misafirlerimiz arasında yer aldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetimi’nden birçok önemli isim, o gece bizleri yalnız bırakmadılar.

Doğrusu, DENİB Yönetim Kurulu olarak törenin her detayı ile yakından ilgilendik ve gerek organizasyon kalitesi ile gerek sağlanan yoğun katılım ile hafızalarda uzun süre yer edecek bir ödül töreni gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Törenden sonra karşılaştığım kişilerden aldığım geri bildirimler bu düşüncelerimi teyit eder nitelikte idi. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına ödül alanları bir kez daha tebrik ediyor ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Denizli İhracatçılar Birliği Yönetimi olarak göreve geldiğimizden bu yana elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de kimi zaman düzenleyeceğimiz organizasyonlar ile kimi zaman sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarla, kimi zaman da Denizli’ye farklı alanlarda hizmet edecek projelerimizle Denizli İhracatçılar Birliği’nin adını sıkça duyurmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla…
Süleyman KOCASERT
DENİB Başkanı

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı