REKLAMI GEÇ

Biletlerinizi tanıdık bayiden alın

Biletlerinizi tanıdık bayiden alın

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, yılbaşında sahte bilet kurbanı olmamak için vatandaşların biletlerini tanıdık bayilerden almalarını istedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 12:36

denizli-bakkallar-odasi-sahte-yilbasi-bileti-önlem-icYılbaşının büyük ikramiyesi tam 55 milyon lira. Herkes büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı bile. Ancak her şeyin olduğu gibi yılbaşı biletinin de sahteleri piyasaya çıkmaya başladı. Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, Denizli’deki bayilerle bir araya geldi. Yılbaşı büyük ikramiyesinin 55 milyon lira olduğunu aktaran Başkan Tüzen, sahte milli piyangoculara karşı vatandaşları uyardı.

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’na kayıtlı milli piyango bayi sayısının 20 olduğunu belirten Başkan Tüzen, “ Yılbaşı dolayısıyla bilet satışı yapan kişilerin sayısı artıyor ve Denizli’de şuanda 200’e yakın milli piyango satıcısı bulunuyor. Bununla birlikte ilimize Türkiye’nin dört bir yanından birçok satıcı geliyor. Ayrıca yılbaşı öncesi büyük firmalar da bu işe giriyor. 11 ay boyuncu sıcak soğuk demeden satış yapan Denizli’deki bayilerimiz zor durumda kalıyor, umduklarını bulamıyor” dedi.

Sahte biletlerin tespitinin zor olduğunu dile getiren Tüzen, vatandaşların 12 ay boyuncu gördükleri bayilerden ve kişilerden milli piyango bileti almalarını istedi. Sahte bilet satıcıların genelde akşam saatlerinde ortaya çıktıklarını belirten Tüzen, mümkün oldukça akşam saatlerinde bilet alınmamasını tavsiye etti.

Tüzen, “Son gün bilet almak için bekleyenler de tehlikede. Sorgulamadan ne olduğunu bilmeden hemen alınan biletin sahte olma riski de yüksek” diye konuştu.

SAHTE PARAYA KARŞI MİLLİ PİYANGOCULAR ÖNLEM ALDI
Sahte biletten vatandaş mağdur olurken sahte paradan da bayilerin zor durumda kaldığını aktaran Tüzen, artık sahte paraya karşı her bayinin elinde sahte para kontrol kaleminin olduğunu aktardı.

denizli-erzurum-arasini-parayla-döseyebilirsiniz-ic

denizli-milli-piyango-herkesi-hayali-baska-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı