Zafer Partisi Denizli teşkilatında kavgalı ayrılık
Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi Denizli’de kavgalı bir ayrılık yaşadı. Merkezefendi İlçe Başkanı Osman Murat Alpler, il yönetimini suçlayıp görevinden istifa etti.
Zafer Partisi’nde 8 aydır Merkezefendi İlçe Başkanlığı yapan Osman Murat Alpler, zehir zemberek açıklamalarla görevinden istifa etti. Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, partisi için gece gündüz çalıştığını ve partinin fark edilebilir hale geldiğini belirten Alpler il yönetimini suçladı.
Açıklamasında çalışmalarını anlatan Alpler, Ancak tüm bu yoğun emek, kararlılık ve özveriyle yürütülen çalışmalara rağmen; il yönetiminin çözüm üretme iradesinden uzak, istişare kültürünü dışlayan ve teşkilatın dinamizmini beslemek yerine zayıflatan bir yönetim anlayışı içerisinde olduğu açıkça görülmektedir. Bu yönetim anlayışıyla partimizin Denizli’de hak ettiği noktaya ulaşmasının mümkün olmadığı kanaatine varmış bulunmaktayım” dedi ve “Bu nedenle, Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” diye ekledi.
