İçeriğe geç

Yeni Parti önünde Şeniz Doğan için toplandılar

Hafa içinde yapılan operasyonla gözaltına alınan ve dün tutuklanan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a destek devam ediyor. Yeni Partililer, parti binası önünde toplandı. İl Başkanı Horzum, “Şeniz başkanımızın yanındayız” dedi.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 1 Kasım 2026 - 09:11:00 Güncelleme: 1 Kasım 2026 - 10:13:04

Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a destek sürüyor. Gözaltına alındığı 27 Ekimden bu yana belediye ve parti binası önünde toplanan Yeni Partililer tutuklama kararının ardından bir daha bir araya geldi.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki buluşmaya il ve ilçe yönetimleri, belediye başkanları ve partililer katıldı. Sarayköy teşkilatı, Delikliçınar Meydanından toplu halde yürüyerek katıldı.

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde görev yapan 22  Yeni Partili meclis üyesi, buluşmaya eksiksiz katıldı. Buluşmada Yeni Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Yeni Parti İl Başkanı Ali Osman Horzum birer konuşma yaptı. Horzum, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan’a destek olmak, halkın iradesine sahip çıkmak ve adalet talebimizi güçlü bir şekilde dile getirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasında bir araya geldik.

Hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi ve millet iradesini savunmaktan vazgeçmeyeceğiz! Adaletin herkes için eşit, tarafsız ve bağımsız bir şekilde işlemesi gerektiğini bir kez daha güçlü bir sesle ifade ettik.

Şeniz Doğan Başkanımızın yanında olduğumuzu vurguluyor; hak, hukuk ve adalet mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.

Çünkü biliyoruz ki adaletin gerçek sahibi millettir, halktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir