İçeriğe geç

Denizli’de dairede çıkan yangında 1’i yatalak 2 kişi dumandan etkilendi

Lozan Caddesi’nde 7 katlı bir apartmanın 5'inci katında çıkan yangında 1'i yatalak hasta 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeniyle bina sakinleri tahliye edilirken, itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürdü.

İHA
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 16 Eylül 2026 - 15:35:54 Güncelleme: 16 Eylül 2026 - 15:37:53

Yangın, Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın 5’inci katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında dumanlar kısa sürede daireyi kapladı.

İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, dışarıdan merdivenli araçla, içeriden ise hortumlarla müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada binadaki diğer daire sakinleri, yoğun dumandan etkilenmemek amacıyla evlerini tedbir amaçlı boşalttı.

Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 1’i yatalak hasta olmak üzere toplam 2 kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Söndürme çalışmalarının ardından dairenin bir kısmının kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir