Denizli’de trafik magandaları kameraya yakalandı
Sosyal medyada paylaşılan bir video, Denizli’de trafik magandalığını gözler önüne serdi. Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bir servis şoförü ve kamyonet sürücüsü, kavşakta refüj üzerinden geçerek trafiği tehlikeye attı. Denizli Emniyet Müdürlüğü, her iki sürücüye 1.986 TL ceza kesti.
Denizli Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan bir görüntü üzerine harekete geçti. Görüntülerde, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir kamyonet ve servis aracının, kavşakta refüj üzerinden geçerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü görüldü. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca inceleme başlattı.
Yapılan çalışmalar sonucunda, servis aracı sürücüsüne ve kamyonet sürücüsüne 1.986 TL idari para cezası uygulandı. Emniyet Müdürlüğü, “Trafik kurallarına uymak sadece bir zorunluluk değil; tüm yol kullanıcılarının güvenliği için bir sorumluluktur,” açıklamasını yaptı.
