İçeriğe geç

Jandarma 33 ve 20 yıl ceza ile aranan iki firari hükümlüye şafak baskını yaptı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hakkında 16 ayrı dosyadan 33 yıl 10 ay ve yaralama suçundan 20 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan iki hükümlüyü şafak baskınıyla yakaladı.

ALİ BİLGE
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 25 Temmuz 2026 - 13:21:22 Güncelleme: 25 Temmuz 2026 - 13:21:23

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olmasına karşın firari durumda olan hükümlülere yönelik operasyon yaptı.

İlk operasyon Honaz’da yapıldı. Hakkında 16 ayrı dosyadan toplam 33 yıl 10 ay hapis cezası olan ve 2 aydır firari durumdaki M.Ç’nin yerini tespit etti. Honaz’da gerçekleştirilen şafak baskınında M.Ç. yakalandı.

İkinci operasyon ise Pamukkale ilçesinde yapıldı. Kasten yaralama suçundan 20 yıl 2 ay hapis cezası olan hükümlü M.E.D. operasyonla yakalandı. Her iki hükümlü de adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir