Muştalı ve Tahtalı Saldırı Kamerada
Acıpayam’da bir tesiste garson olarak çalışan 20 yaşındaki Hasan Bilge, iki saldırgan tarafından darp edildi. Kafasına tahta ve muştayla defalarca darbe alan Bilge, hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Hasan Bilge’nin darp edildiği dehşet verici anlar, tesisin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Acıpayam’da bir dinlenme tesisinde 15 Eylül 2025’te meydana geldi. Konya’dan Acıpayam’daki tesise 2 buçuk ay önce çalışmak için gelen Bilge’nin başına korkunç bir olay geldi. 20 yaşındaki Hasan Bilge, çıkan kavgayı ayırmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Tesiste garson olarak çalışan genç, arkadaşlarıyla iki kişi arasında çıkan tartışmayı yatıştırmak isterken hedef haline geldi. Şüphelilerden biri elindeki tahta parçasıyla Hasan Bilge’nin başının sol tarafına vurdu, ardından diğer saldırgan ise muştayla defalarca kafasına darbeler indirerek genç adamı bayılttı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bilge’nin beyin kanaması geçirdiği, beyninde ödem oluştuğu ve buna bağlı afazi (konuşma kaybı) geliştiği öğrenildi. Sol kolunda uyuşukluk bulunan Bilge’nin çenesinde de kırık tespit edildi. Doktorlar, iyileşme sürecinin uzun olacağını, kalıcı hasar riski bulunduğunu belirtti. Hasan Bilge hâlâ yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
