Sarayköy’de tefeci operasyonunda 3 kişi tutuklandı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarayköy’de tefecilik yaptığı belirlenen şebekeye baskın yaptı. 3 kişi tutuklandı.
Zorda olan insanlara yüksek faizle borç veren tefecilere yönelik önleme çalışmaları sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, istihbarat bilgileri üzerine Sarayköy’de bir şebekeyi takibe aldı.
Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda şebeke üyelerinin ev ve işyerlerine baskın yapıldı.
Baskında bir ruhsatsız tabanca, bir kuru sıkı tabanca ile mermiler ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin 3’ü kazanç elde etmek amacıyla ödünç para vermek suçlamasıyla tutuklandı,
İl Jandarma Komutanlığı, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir” açıklaması yaptı.
