İbrahim Tefenlili: Üyelerimizin iradesinin başımın üstünde yeri var
Denizli Ticaret Borsası’nda seçimler tamamlandı. Borsa’nın 20 kişilik meclisi belirlendi. Üyelerle birlikte toplantı düzenleyen İbrahim Tefenlili, “Üyelerimizin iradesinin başımın üstünde yeri var” dedi.
Denizli Ticaret Borsası’nda merakla beklenen seçimler dün tamamlandı. Statüsü değişen seçimlerde 8 meslek komitesi oluşturuldu ve 20 kişilik meclis üyesi belirlendi. Beyaz liste 11 üye kazanırken. Mavi liste 9 üye ile mecliste temsil edilmeye hak kazandı.
İbrahim Tefenlili seçimler sonrası 11 üye ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yeni statünün her sektörün temsili açısından önemli olduğunu belirtirken, seçim sonuçlarının Denizli’nin yararına olacağına inandığını söyledi. “Bu şehirde borsa çıtayı ne kadar yükselttiyse, gelecek olan arkadaşlarımız da bayrağı yükseltsin ki şehrimize faydası olsun” dedi.
Tefenlili, seçimin sonucunun üyelerin tercihiyle sonuçlandığını belirtirken, “Bu bir seçimdir, üyelerimizin iradesi başımızın tacıdır. Biz yıllarca hizmet ettik. İnşallah bu bayrak değişimi hayırlı olur” diye konuştu.
