İçeriğe geç

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak: Başvurular başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın daha önce müjdesini verdiği 3 bin personel alımına ilişkin detaylar netleşti. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla birlikte başvuru tarihleri, şartlar ve yöntem açıklandı.

HABER MERKEZİ
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 15 Aralık 2025 - 11:58:13 Güncelleme: 15 Aralık 2025 - 13:11:51

Bakan Göktaş, 2026 yılı bütçe görüşmeleri öncesi yaptığı açıklamada, “Hizmet kalitemizi artırmak amacıyla 3 bin yeni personel alımı yapacağız” ifadeleriyle alımı duyurmuştu.

BAŞVURULAR 15-26 ARALIK ARASINDA

Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak 3 bin sözleşmeli personel alımı için başvurular, 15 Aralık 2025’te başlayacak ve 26 Aralık 2025 saat 23.59’da sona erecek.

Adaylar, başvurularını yalnızca e-Devlet üzerinden, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sistemi aracılığıyla gerçekleştirecek. Belirtilen tarihler dışında yapılan ya da sistem dışı başvurular kabul edilmeyecek.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir