İçeriğe geç

Başkanlar tarım politikası üzerinden atıştı

Kaklık’ta bir firmanın hayır yemeği nedeniyle düzenlenen etkinlik, Denizli siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirdi. Söz verilen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, çiftçinin zor durumda olduğunu söyleyince Ak Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan itiraz geldi. İkili bir süre tartıştı.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 5 Kasım 2025 - 14:54:15 Güncelleme: 5 Kasım 2025 - 14:54:16

Kaklık’ta bir etkinlikte Denizli siyasetinde çok rastlanmayan bir manzara yaşandı. Bir tarım şirketinin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği hayır yemeğinde Denizli siyasetinin önemli isimleri buluştu. Etkinliğin tören kısmında katılımcılara söz verildi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, konuşmasını tarım üzerine yaptı. Çiftçinin zor durumda olduğunu, mazot için yakıt istasyonuna giderken kara kara düşündüğünü söyledi.

Kepenek’in konuşması sürerken Ak Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan itiraz geldi. Subaşıoğlu, “Siz ziraat odası başkanı değilsiniz, çiftçi adına konuşmayın” dedi. Kepenek ise Subaşıoğlu’ndan karşılık vermemesini istedi ve konuşmasını sürdürdü.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir