İçeriğe geç

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Metin Bitim, Adana’ya atanırken, yerine Yozgat İl Müdürü Yusuf Möhür getirildi.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 11 Temmuz 2026 - 10:12:00 Güncelleme: 11 Temmuz 2026 - 15:18:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı teşkilatında görev değişiklikleri yapıldı.

Karara göre, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Metin Bitim, Adana Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atanırken, Denizli’deki göreve ise Yozgat Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Möhür getirildi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlarla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde de çok sayıda atama ve görev değişikliği gerçekleştirildi.

Yeni atamayla birlikte Yusuf Möhür, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini devralacak.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir